Πρέβεζα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας Πρέβεζα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας

Πρέβεζα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας
Ξεκίνησαν από σήμερα 26-5-2020 οι αιτήσεις για εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας για το σχολικό έτος 2020-2021.
Οι εγγραφές για διαρκέσουν μέχρι την Τρίτη 16-6-2020.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια ηλικίας από  2,5 ετών μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νήπια που έχουν γεννηθεί μέχρι και την 28 -2-2018) και βρέφη ηλικίας από 6 μηνών ως 2,5 ετών.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται με 3 τρόπους.
1.  Με ταχυδρομική συστημένη επιστολή που θα περιέχει την  αίτηση  και τα δικαιολογητικά στην ταχυδρομική διεύθυνση του αντίστοιχου σταθμού (είναι αναρτημένη  στην ιστοσελίδα  του Δήμου Πρέβεζας). Λαμβάνονται ως εμπρόθεσμες οι αιτήσεις που παρελήφθησαν έως και την καταληκτική ημερομηνία 16 -06-2020.
2.   Με φυσική παρουσία προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ώρες λειτουργίας     και στους 9  Παιδικούς Σταθμούς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο υπάλληλο του σταθμού προκειμένου να οριστεί ραντεβού για τη μη ύπαρξη συγχρωτισμού.
3. Με ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση του αντίστοιχου σταθμού (είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Πρέβεζας).
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πρέβεζας, χωρίς πλήρη κατάθεση των δικαιολογητικών η αίτηση δε λαμβάνεται υπόψη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του σχετικού ενημερωτικού πίνακα της ιστοσελίδας του Δήμου  καθώς  και στα γραφεία του Τμήματος Παιδικών Σταθμών.
Τα  πρώτα  αποτελέσματα και οι  πίνακες μοριοδότησης  θα  ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου, στα γραφεία του Τμήματος και  στους  Παιδικούς Σταθμούς την 30 Ιουνίου 2020.
Οι  ενστάσεις επί  της μοριοδότησης, θα υποβάλλονται από 1 Ιουλίου 2020 έως και 7 Ιουλίου 2020.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1751216638393604561
Σχόλια
item