Άρτα: Το μουσικό σχολείο Άρτας είπε "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στο προσωπικό του νοσοκομείου Άρτας

Άρτα: Το μουσικό σχολείο Άρτας είπε "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στο προσωπικό του νοσοκομείου Άρτας
Το Μουσικό Σχολείο Άρτας, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου τού προσωπικού του Νοσοκομείου της πόλης μας, που τους τελευταίους μήνες εργάζεται για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης κατά του κορωνοϊού, οργάνωσε ρεσιτάλ πιάνου το πρωί της περασμένης Τρίτη  στο προαύλιο του Νοσοκομείου...


Στην ανακοίνωση της διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου, Ανθούλας Ζιώρη αναφέρονται τα εξής: "Ο καθηγητής του σχολείου μας κος Νικόλαος Λαβασάς παρουσίασε τα εξής έργα: δύο μπαλάντες του Φρέντερικ Σοπέν τη 2η και την 4η , ένα νυχτερινό του Φρέντερικ Σοπέν και μια μεταγραφή του Βίλχελμ Κέμπφ από το Σισιλιάνο του Μπαχ.

Το πρόγραμμα είχε ως εξής:

1.      F.Chopin- Ballade No 2 in F major Op.38 
2.      F.Chopin- Ballade No 4 in F minor Op.52 
3.      J.S. Bach/ Kempff- Siciliano, BWV 1031
4.      F.Chopin- Nocturne No 2 Op.27 

Ευχαριστούμε τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου της πόλης μας που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του Μουσικού Σχολείου Άρτας και τους ευχόμαστε με δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίζουν το έργο τους, ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο παιδείας κο Κωνσταντίνο  Χαρακλιά για τη συνδρομή του στη μεταφορά του πιάνου, ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό ArtTv και τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της περιοχής μας για την προβολή  της δράσης.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας κο Νικόλαο Λαβασά για την εξαιρετική παρουσία του. 



Η έκφραση ευγνωμοσύνης από ένα δημόσιο σχολείο στην δημόσια δομή υγείας της πόλης μας, αποτελεί κορυφαία έκφραση πολιτισμού. Ο πολιτισμός είναι ένας από τους βασικούς στόχους της εκπαίδευσης και το Μουσικό Σχολείο συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την τέχνη στηρίζει και αναδεικνύει το κοινωνικό περιβάλλον της περιοχής μας". 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Το μουσικό σχολείο Άρτας είπε "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στο προσωπικό του νοσοκομείου Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4789711536460728506
item