Μητσοτάκης προς συνεργάτες του: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό Μητσοτάκης προς συνεργάτες του: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μητσοτάκης προς συνεργάτες του: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό

Μητσοτάκης προς συνεργάτες του: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό

Την έντονη ενόχληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, τα σενάρια περί ανασχηματισμού, που είδαν το φως της δημοσιότητας, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν μεγάλα ανοιχτά μέτωπα και η κυβέρνηση σε όλες τις μετρήσεις έχει πολύ υψηλά ποσοστά αποδοχής.

«Η κυβέρνηση λειτουργεaί καλά και αποδοτικά. Ανασχηματισμός εν μέσω κρίσης δεν γίνεται. Οι υπουργοί έχουν πολλή δουλειά να κάνουν και οφείλουν όλοι να ασχολούνται με το έργο τους κι όχι με σενάρια ανασχηματισμού, που λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για το έργο της κυβέρνησης» είπε σε συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, όπως πληροφορείται το protothema.gr, είναι στραμμένο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, στην επανεκκίνηση του τουρισμού και της οικονομικής δραστηριότητας εν γένει και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων απασχόλησης, ώστε να περιοριστεί η απώλεια θέσεων εργασίας.

Γι’ αυτό τον λόγο έχει συνεχείς συσκέψεις και σ' αυτό το έργο θέλει προσηλωμένους τους υπουργούς κι όχι στη σεναριολογία.

protothema.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης προς συνεργάτες του: Δεν θα κάνω ανασχηματισμό
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2243223598541117264
Σχόλια
item