Με "καυτό" μαγιό η Φαίη Σκορδά - Το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς

Με "καυτό" μαγιό η Φαίη Σκορδά - Το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς
Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και για το λόγο αυτό, επισκέφθηκε την παραλία. 
Έβαλε λοιπόν το "καυτό" μαγιό της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια, είχε ρεπό από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, και έτσι πέρασε το μεσημέρι της στην παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.
Μάλιστα, σε προηγούμενη εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της την ημέρα που θα ρίξει αυλαία το «Πρωινό». 

Αυτή είναι η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά χωρίς ρετούς με το "καυτό" ολόσωμο μαγιό

Με τη θερμοκρασία να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε παρά να επιλέξει το πιο "καυτό" ολόσωμο μαγιό της και να ποζάρει στο φακό, προκαλώντας μερικά "εγκεφαλικά" στους διαδικτυακούς της φίλους.
Ροζ, με κοψίματα στην κοιλιά, το μαγιό αυτό είναι πραγματικά ιδανικό για όποια γυναίκα θέλει να αναδείξει τον σωματότυπό της.
«Η εποχή που αγαπώ . Καλωσόρισες καλοκαίρι ....» έγραψε η Φαίη Σκορδά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε και τα likes, όπως μπορείτε να φανταστείτε, έπεσαν "βροχή".
Φαίη Σκορδά σώμα

Πριν τη δούμε στην παραλία, είδαμε τη Φαίη Σκορδά στη Γλυφάδα χωρίς τον Νίκο Ηλιόπουλο

Αφοσιωμένη μητέρα! Κυρίαρχη θέση στη ζωή της Φαίης Σκορδά έχουν τα τελευταία χρόνια οι δύο γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης, στους οποίους αφιερώνει κάθε ώρα της ημέρας που δεν βρίσκεται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. 
Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ αυτήν την περίοδο υπάρχει επίσης κάτι όμορφο στη ζωή της, εκείνη δεν λείπει στιγμή από το πλευρό τους και βάζει σε προτεραιότητα την κάθε τους ανάγκη.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, η Φαίη το πέρασε μαζί τους βοηθώντας τους να διαβάσουν τα μαθήματά τους, αφού μπορεί να μην έχουν ανοίξει τα σχολεία αλλά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση συνεχίζεται και για τους δύο.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά χωρίς το Νίκο Ηλιόπουλο, με τα παιδιά της

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος

epirusblog.gr
5 of 5
Με "καυτό" μαγιό η Φαίη Σκορδά - Το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4588490074602397072
item