Γιάννενα: Νέα φάση για το αποχετευτικό της Ελεούσας Γιάννενα: Νέα φάση για το αποχετευτικό της Ελεούσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Νέα φάση για το αποχετευτικό της Ελεούσας


Δύο έργα αποχέτευσης στους Δήμους Νικ. Σκουφά και Ζίτσας που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ και το περιφερειακό πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αλ. Καχριμάνης
Συγκεκριμένα:
Το έργο του Δήμου Νικολάου Σκουφά, αφορά τα «δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων οικισμών Αμφιθέας και Αγίου Ταξιάρχη» με τη συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη να  ανέρχεται σε 3.197.162,54  ευρώ. Προβλέπεται να κατασκευαστούν 9.283 μ., αγωγοί  προκατασκευασμένα φρεάτια και 5 τεμ. Αντλιοστασίων. Τα ακάθαρτα  θα καταλήγουν στην Ε.Ε.Λ. Κομποτίου η οποία είναι εγκεκριμένη και υπό κατασκευή.  
Το έργο στο Δήμο Ζίτσας, αφορά τη β΄ φάση του «δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Κ. Ελεούσας», με τη συνολική 
δημόσια επιλέξιμη δαπάνη να ανέρχεται σε 2.037.148,06 €.  Περιλαμβάνει την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων συνολικού μήκος 7.720 μ, την κατασκευή ιδιωτικών συνδέσεων, φρεατίων, δύο   Αντλιοστασίων, κατασκευή δύο καταθλιπτικών αγωγών, συνολικού μήκους 455 μ. κ.α. Το δίκτυο θα συνδεθεί με το υφιστάμενο της Ελεούσας από το οποίο θα γίνεται μεταφορά στην ΕΕΛ της Δ.Ε.Υ.Α. Ιωαννίνων για την κατάλληλη επεξεργασία και την τελική διάθεσή τους.  

Νέος εξοπλισμός στο ΤΕΠ Φιλιατών

Συνεχίζεται ο εξοπλισμός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Νοσοκομείου Φιλιατών, μέσω του  Ε.Π. «Ήπειρος 2014-2020», μετά την θετική γνώμη που διατύπωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης για δέκα σχέδια συμβάσεων και τις αντίστοιχες διαδικασίες ανάθεσης. 
Ο εν λόγω εξοπλισμός περιλαμβάνει: τροχήλατα διανομής φαγητού, Χειρουργικούς προβολείς, Εργαστηριακό εξοπλισμό, χειρουργικά εργαλεία, εξοπλισμό αποστείρωσης, διαγνωστικό εξοπλισμό, χειρουργικά τραπέζια, κουρτίνες, τηλεοράσεις και προβολείς, ψυγεία/ψύκτες.  
Το συνολικό ποσό των προμηθειών ανέρχεται σε 530.660 ευρώ.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Νέα φάση για το αποχετευτικό της Ελεούσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8484680178394287213
Σχόλια
item