Δέσποινα Βανδή: Μετά την καραντίνα δεν σταματά τη γυμναστική και τις βουτιές στη θάλασσα!

Δέσποινα Βανδή: Μετά την καραντίνα δεν σταματά τη γυμναστική και τις βουτιές στη θάλασσα! | tlife.gr
Η καραντίνα λόγω κορονοϊού τελείωσε, σταδιακά προβλέπεται περαιτέρω άρση των περιοριστικών μέτρων και σιγά σιγά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. 
Πλέον, μπορεί να μη μένουμε συνέχεια σπίτι, εξακολουθούμε, όμως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε ασφαλείς.
Η Δέσποινα Βανδή, η οποία πέρασε όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι, μαζί με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, και τα δύο παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο, ξεκίνησε τις πιο ελεύθερες μετακινήσεις, αλλά πάντα με προσοχή. 
Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε η αγαπημένη τραγουδίστρια και συνεχίζει να κάνει μετά τον οικειοθελή εγκλεισμό είναι οι βουτιές στην παραλία μαζί με φίλους, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει πολύ.
Πρόσφατα, λοιπόν, η Δέσποινα με την κολλητή της φόρεσαν τα μαγιό τους και πήγαν παραλία, για μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Εκεί, μάλιστα, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν στην αμμουδιά, με φόντο τα γαλάζια νερά. 
Η κριτής του J2US μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες της με μπικίνι και έκοψε πραγματικά τις ανάσες όλων με το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει στα 50 της χρόνια.
Δες τις αναρτήσεις της:
Εκτός, όμως, από τις βουτιές στη θάλασσα, ενόψει καλοκαιριού η Δέσποινα δεν σταματά να γυμνάζεται, προκειμένου να διατηρήσει τις εντυπωσιακές αναλογίες της. 
Σχεδόν καθημερινά φοράει τα αθλητικά της και κάνει pilates, ενώ μέσα από τα social media δίνει στους θαυμαστές της μικρές γεύσεις από τις προπονήσεις της.

epirusblog.gr
5 of 5
Δέσποινα Βανδή: Μετά την καραντίνα δεν σταματά τη γυμναστική και τις βουτιές στη θάλασσα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5636189286813786908
item