Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με το μαγιό της και αποκαλύπτει το νέο της στόχο! Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με το μαγιό της και αποκαλύπτει το νέο της στόχο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με το μαγιό της και αποκαλύπτει το νέο της στόχο!

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με το μαγιό της και αποκαλύπτει το νέο της στόχο! | tlife.gr
Η Βίκυ Καγιά διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz! 
Η ίδια μπορεί να έχει υπάρξει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας, όμως τα τελευταία χρόνια έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά της και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί με τον Ηλία Κρασσά, Μπιάνκα και Κάρολο.
Παρά το γεγονός ότι έχει γεννήσει δύο παιδάκια, η κριτής του «Greece’s Next Top Model» εξακολουθεί να βρίσκεται σε φόρμα και να κλέβει την παράσταση με τις αναλογίες της. 
Η Βίκυ Καγιά ακόμα και αν πλέον ασχολείται επαγγελματικά με την τηλεόραση, παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα και συνεπώς εξακολουθεί να εργάζεται στον συγκεκριμένο χώρο.
Πριν μερικές ώρες, η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της. 
Η ίδια μας αποκάλυψε το νέο στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από το να μακρύνει τα μαλλιά της και εντυπωσίασε με το κορμί της.
Δες τη φωτογραφία:
Η Βίκυ Καγιά διαθέτει μία άψογη σιλουέτα!
epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με το μαγιό της και αποκαλύπτει το νέο της στόχο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7118868571845831445
Σχόλια
item