Άρτα: Νέα κινητοποίηση ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική Άρτα: Νέα κινητοποίηση ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Νέα κινητοποίηση ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική


Άρτα: Νέα κινητοποίηση ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Άρτας, συνεχίζοντας δυναμικά ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. και της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Κυβέρνησης, σας καλεί σε νέα κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μαΐου και ώρα 12:30 στη Διεύθυνση Π.Ε. Άρτας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα δίνουν αυτές τις μέρες το παρόν σε κινητοποιήσεις, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ και στην κυβέρνηση που αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς, τις ανεξάρτητες αρχές και στον θεσμικό διάλογο, πορεύεται ενάντια σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.

Κινητοποιήσεις που στόχο έχουν να εκφράσουν:

- την αγωνία των εκπαιδευτικών και των γονέων για την επαναλειτουργία των σχολείων με όρους διασφάλισης της υγείας μαθητών-εκπαιδευτικών-κοινωνίας,

- το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

- την απαίτηση για κατάργηση της τροπολογίας και τη μη εφαρμογή των ρυθμίσεών της για την αντιπαιδαγωγική ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων μέσα από τις σχολικές αίθουσες».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Νέα κινητοποίηση ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7287291181289271169
Σχόλια
item