Θεσπρωτία: Προσπαθούν να επανενεργοποιήσουν τον ανύπαρκτο εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς Θεσπρωτία: Προσπαθούν να επανενεργοποιήσουν τον ανύπαρκτο εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Προσπαθούν να επανενεργοποιήσουν τον ανύπαρκτο εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς

Θεσπρωτία: Προσπαθούν να επανενεργοποιήσουν τον ανύπαρκτο εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς
Ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς, ένας ιστορικός οικονομικός φορέας, τα τελευταία χρόνια κατάντησε σε ανύπαρκτο φορέα χωρίς δράσεις και χωρίς να προσφέρει καμιά υποστήριξη στους επαγγελματίες της πόλης.

Την απαξίωση αυτή του φορέα, επιχειρούν να αλλάξουν έμποροι της Παραμυθιάς και μέλη του συλλόγου, με την ανάδειξη νέου ΔΣ και καλούν τους καταστηματάρχες της πόλης να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, με την εκλογική διαδικασία να πραγματοποιείται στις 1 Ιουνίου στα γραφεία του συλλόγου.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Τo σχετικό κάλεσμα:

Κυρίες και κύριοι επαγγελματίες της όμορφης και γραφικής Παραμυθιάς , τα προβλήματα μας είναι πολλά για αυτό δεν πρέπει για κανένα λόγο να αφήσουμε να σβήσει το ποιο δυνατό όργανο αντιπροσώπευσης μας που ονομάζεται << ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ>>

Ένας Σύλλογος με πολλά χρόνια δράσης και ιστορίας στο χώρο του Νομού μας.

Μόνο μέσα από την ενδυνάμωση του συνδικαλιστικού μας οργάνου μπορούμε να ακουστούμε και να οργανώσουμε δράσεις για το κοινό καλό.

Ζητούμε εσάς τους νέους επαγγελματίες που έχετε όρεξη και όραμα για τις επιχειρήσεις σας, Αλλά και εσάς τους πιο παλιούς επαγγελματίες που έχετε εμπειρία τόσο στο χώρο των επιχειρήσεων όσο και στην διοίκηση προηγούμενων συλλόγων.

Ζητούμε λοιπόν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να προβούμε σε εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΑΠΟ ΤΗΣ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΗΣ 14:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα κάτωθι τηλ:

Δαρούσου Ελένη     Βασιλείου Ευθαλία 6971607429             6944704335

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Προσπαθούν να επανενεργοποιήσουν τον ανύπαρκτο εμπορικό σύλλογο Παραμυθιάς
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2094954567045290301
Σχόλια
item