Γιάννενα: Με δελτίο η είσοδος στους αθλητικούς χώρους

Γιάννενα: Με δελτίο η είσοδος στους αθλητικούς χώρους
Ανοιχτοί για το κοινό για ατομική σωματική άσκηση ή για έναν περίπατο είναι από χθες Τρίτη οι αθλητικοί χώροι που ανήκουν στη ΓΓΑ, όπως οι εγκαταστάσεις στη Λιμνοπούλα και στο Πανηπειρωτικό αντίστοιχα. 
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εκδόθηκε την Δευτέρα από τη ΓΓΑ επιτρέπεται η είσοδος και η ατομική άθληση με βασικές προϋποθέσεις την Ιατρική βεβαίωση, την αστυνομική ταυτότητα και τη συμπλήρωση δελτίου καταγραφής αθλούμενου στην είσοδο των αθλητικών εγκαταστάσεων. 
Μία διαδικασία αρκετά χρονοβόρα και ως ένα βαθμό υπερβολική με την έννοια πως κάθε φορά που κάποιος θα θέλει να επισκεφθεί έναν αθλητικό χώρο, οφείλει να προσκομίσει μία διαφορετική ιατρική βεβαίωση. 
Εκτιμάται όμως, ότι ακριβώς επειδή τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι σε εξαιρετική πορεία για τη χώρα και όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις, από την ερχόμενη εβδομάδα και αυτοί οι αυστηροί περιορισμοί θα επανεκτιμηθούν, όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ Παν. Κολόκας, που έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις ατελείωτες ώρες εργασίας των λιγοστών εργαζομένων του ΠΕΑΚΙ προκειμένου να λειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις, όπως όμως και των μελών της ΕΔ.
Συνέχεια των εργασιών
Οι εγκαταστάσεις στη Λιμνοπούλα στο μεταξύ έχουν ήδη αλλάξει όψη, με τις εργασίες ανακαίνισης τόσο στο κλειστό γυμναστήριο όσο και στους εξωτερικούς χώρους να συνεχίζονται εντατικά. 
Από το Σάββατο στο κλειστό της Λιμνοπούλας βρίσκονται και οι μπασκέτες που παραχωρήθηκαν από τη διοίκηση του ΣΕΦ, οι οποίες έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στους αγώνες για την Ευρωλίγκα την τελευταία δεκαετία και στο εξής θα χρησιμοποιούνται στους αγώνες μπάσκετ. 
Επίσης μαζί με τις μπασκέτες έφτασαν και δεκάδες αναδιπλούμενα καθίσματα από το ΣΕΦ, που επίσης θα χρησιμοποιηθούν, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινά η εξειδικευμένη συντήρηση και αποκατάσταση του ξύλινου παρκέ.
Το μεγάλο στοίχημα βέβαια για την ΕΔ του ΠΕΑΚΙ, όπως ανέφερε ο κ. Κολόκας είναι η υλοποίηση ενός οραματικού σχεδίου για την ανάπλαση της παραλίμνιας ζώνης εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων, για τις οποίες έχουν ήδη γίνει συζητήσεις με την αρμόδια Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, στην οποία ανήκει ο χώρος εντός της «κόκκινης γραμμής» και προς τη λίμνη.  
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με δελτίο η είσοδος στους αθλητικούς χώρους
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6426280592976964192
item