Πρέβεζα: Έγκριση Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων Πρέβεζα: Έγκριση Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Έγκριση Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων

Πρέβεζα: Έγκριση Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας με την υπ. αριθμ.109/2020 Απόφασή του ενέκρινε την εισήγηση της υπ. αριθμ.12/2020 Απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορούσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και προς ενημέρωση των πολιτών γνωστοποιεί:

1. Την έγκριση της τεχνικής Κυκλοφοριακής μελέτης της Δ/σης Τεχνικών Υπηρεσιών και το τμηματικό κλείσιμο της Δημοτικής οδού από το Δημοτικό καφενείο έως τον οικισμό Παντοκράτορα, για την ασφαλή εκτέλεση του έργου καθότι το σκάμμα θα εκτελείται κυρίως στο μέσον της οδού.

2. Την έγκριση αίτησης δημότη, με την οποία αιτείται απαγόρευση στάθμευσης τμήματος της οδού Αλ. Βλαχοπούλου περίπου 20μ.για την ελεύθερη έξοδο οχημάτων από τις απέναντι ιδιοκτησίες και την τοποθέτηση απαγορευτικού τύπου Ρ40 πλαστικά κολωνάκια επί της οδού, προκειμένου να εξασφαλιστεί η απαγόρευση στάθμευσης κατά την εκτέλεση του έργου, σύμφωνα με την εισήγηση της Υπηρεσίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Έγκριση Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2129556762185598306
Σχόλια
item