Ισραήλ: Αναβλήθηκε η δίκη του Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ισραήλ: Αναβλήθηκε η δίκη του Μπενιαμίν Νετανιάχου

Μόλις μία ώρα διήρκησε η ακροαματική διαδικασία σε δικαστήριο του Ισραήλ, με τους δικαστές να αποφασίζουν την αναβολή της δίκης του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου με την κατηγορία της διαφθοράς.

Κατά τη σύντομη συνεδρίαση, οι συνήγοροι του Ισραηλινού πρωθυπουργού ζήτησαν να τους δοθεί χρονικό περιθώριο πολλών μηνών για να εξετάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του πελάτη τους. 


Από την πλευρά της, η εισαγγελία ζήτησε να μπορέσουν να ακουστούν γρήγορα οι μάρτυρες της υπόθεσης.

Κατόπιν αυτών, οι τρεις δικαστές ανακοίνωσαν ότι μελέτησαν τα αιτήματα και ανέβαλαν τη δίκη, χωρίς να ορίσουν μια νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της.

beniamin_net_
«Εμφανίζομαι ενώπιόν σας με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά»

Νωρίτερα, ο Νετανιάχου δήλωσε ότι εμφανίζεται «με την πλάτη όρθια και το κεφάλι ψηλά », ενώ χαρακτήρισε «γελοίες» τις κατηγορίες.

Μάλιστα, κατηγόρησε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι επιδιώκουν την ανατροπή του. «Ο στόχος είναι να ανατρέψουν έναν ισχυρό πρωθυπουργό της δεξιάς παράταξης και έτσι να απομακρύνουν τη δεξιά πτέρυγα από την ηγεσία για πολλά χρόνια» τόνισε.

Ο Νετανιάχου, περιστοιχιζόμενος από βοηθούς και αξιωματούχους που φορούσαν μάσκες, λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, είπε επίσης ότι θα συνεχίσει να ηγείται της χώρας.

Η δίκη του αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τα μέσα Μαρτίου, όμως λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε για σήμερα. Παράλληλα, το δικαστήριο προ ημερών απέρριψε το αίτημά του να μην είναι παρών κατά την πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Ισραήλ: Αναβλήθηκε η δίκη του Μπενιαμίν Νετανιάχου
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 6937351670324612629
item