Κακοκαιρία: «Πνίγηκαν» Μουδανιά, Κασσάνδρα - Χαλάζι σε Πάτρα και Λάρισα Κακοκαιρία: «Πνίγηκαν» Μουδανιά, Κασσάνδρα - Χαλάζι σε Πάτρα και Λάρισα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κακοκαιρία: «Πνίγηκαν» Μουδανιά, Κασσάνδρα - Χαλάζι σε Πάτρα και Λάρισα

Κακοκαιρία: «Πνίγηκαν» Μουδανιά, Κασσάνδρα - Χαλάζι σε Πάτρα και Λάρισα

Μαίνεται η κακοκαιρία σε μεγάλο μέρος της χώρας, μετά την πρόσφατη επέλαση του κύματος καύσωνα. Αντιμέτωπες με έντοχες βροχοπτώσεις και χαλάζι Χαλκιδική, Πάτρα και Λάρισα.

Συγκεκριμένα στη Νέα Μουδανιά η βροχή ήταν τόσο έντονη που οι δρόμοι μετατράπηκαν σε... ποτάμια και για αρκετή ώρα η κυκλοφορία μέσα στην πόλη διεξαγόταν με δυσκολία, σύμφωνα με το halkidikinews

Q2


Η περιοχή του 
Κλειστού Γυμναστηρίου έγινε λίμνη, σπίτια και αυλές πλημμύρισαν, ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι ο Δήμος δεν καθάρισε έγκαιρα τα φρεάτια.


Q1


Σε περιοχές της Κασσάνδρας βρέχει ασταμάτητα και οι δρόμοι σε πολλά σημεία είναι πλημμυρισμένοι. Στην παραλία της Φούρκας ο δρόμος μπροστά στο ξενοδοχείο Ολύμπιον είναι απροσπέλαστος από τα νερά της βροχής.

Πλημμύρες και στη Θεσσαλονίκη

MPOYRINI


Νωρίτερα, είχε σημειωθεί έντονη βροχόπτωση και στη Θεσσαλονίκη με πλημμύρες και συμφόρηση στους δρόμους, αλλά και διακοπή ρεύματος.

Χαλάζι στην Πάτρα


Ανοιξαν οι «ουρανοί» το μεσημέρι της Πέμπτης στην Επαρχία Φαρσάλων με πολύ δυνατή βροχή και χαλαζόπτωση.

Μάλιστα σε κάποια σημεία υπήρξε και χαλαζόπτωση με τον κόσμο να φοβάται μην υπάρξει αντίστοιχη καταστροφή με την περσινή λόγω των χαλαζοπτώσεων στη περιοχή.

Σφοδρή κακοκαιρία με ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως ακριβώς αναμενόταν, σημειώθηκε και στον νομό Λάρισας νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.

Μάλιστα σε αρκετές περιοχές, όπως το Κιλελέρ, η έντονη βροχόπτωση συνοδεύτηκε και με χαλαζόπτωση.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το onlarissa.gr αποτυπώνουν πώς μέσα σε λίγα λεπτά… άσπρισε ο τόπος από το χαλάζι.

xalazi1
xalazi2
epirusblog.gr
5 of 5
Κακοκαιρία: «Πνίγηκαν» Μουδανιά, Κασσάνδρα - Χαλάζι σε Πάτρα και Λάρισα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1118234433416882661
Σχόλια
item