Μελίνα Ασλανίδου: Στην Κρήτη με τον σύντροφό της - Η φωτογραφία με το φόρεμα που «κόβει» την ανάσα Μελίνα Ασλανίδου: Στην Κρήτη με τον σύντροφό της - Η φωτογραφία με το φόρεμα που «κόβει» την ανάσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Ασλανίδου: Στην Κρήτη με τον σύντροφό της - Η φωτογραφία με το φόρεμα που «κόβει» την ανάσα

Μελίνα Ασλανίδου: Στην Κρήτη με τον σύντροφό της - Η φωτογραφία με το φόρεμα που «κόβει» την ανάσα
Στην Κρήτη βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Μελίνα Ασλανίδου, αφού όπως είχε αποκαλύψει η ίδια πέρασε τις ημέρες της καραντίνας με τον σύντροφό της, που κατάγεται από το νησί. 
Οι φωτογραφίες της που μοιράζεται στα social media είναι άκρως εντυπωσιακές, όπως αυτή με το μαύρο φόρεμα της που «κόβει» την ανάσα.
«Είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη, πολύ ευγνώμων που ο κορωνοϊός με βρήκε εδώ στην Κρήτη με τον σύντροφό μου. Σίγουρα νιώθω πιο ασφάλεια εδώ», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται ακόμη στο νησί.
Η Μελίνα Ασλανίδου εδώ και περίπου δυο χρόνια ζει μόνιμα στην Κρήτη, καθώς έχει δώσει προτεραιότητα στη σχέση της.
Ο σύντροφός της είναι κομμωτής και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να έχει πει «αντίο» στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια.
Βέβαια, δεν έχει εγκαταλείψει την καριέρα της στο τραγούδι. Μάλιστα, όταν εμφανιζόταν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κανόνιζε έτσι τις εμφανίσεις της, ώστε να μην βρίσκεται μακριά του.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες φωτογραφίες της από τις ημέρες που περνάει στο όμορφο νησί της Κρήτης. 
Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου πόζαρε στη φύση, φορώντας ένα φόρεμα σε μαύρο χρώμα που «κόβει» την ανάσα. Η τραγουδίστρια όπως έχουμε δει από τις αναρτήσεις της, είναι πολύ ευτυχισμένη. Ο έρωτας της πάει πολύ!

Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου από την Κρήτη με φόρεμα που «κόβει» την ανάσα

Μελίνα Ασλανίδου σύντροφος Κρήτη
Να σημειώσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης των social media και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που πραγματοποιεί. 
epirusblog.gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: Στην Κρήτη με τον σύντροφό της - Η φωτογραφία με το φόρεμα που «κόβει» την ανάσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3326847155120184445
Σχόλια
item