Απίστευτη τραγωδία - Πέθανε ξαφνικά διάσημο μοντέλο

Απίστευτη τραγωδία - Πέθανε ξαφνικά διάσημο μοντέλο
Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες. Διάσημο μοντέλο πέθανε ξαφνικά και τα ξημερώματα την βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμα της στο Auckland. 
Η είδηση σκάει σαν «βόμβα», καθώς ήταν μόλις 23 χρονών και βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της.
Ο λόγος για την Amber-Lee Friis από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία εκπροσώπησε την χώρα της στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου το 2018 στην Ταϊλάνδη.
Μέχρι ώρας δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της. Ωστόσο, οι Αρχές εικάζουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, καθώς είχε εξομολογηθεί πολλές φορές, πως λόγω των ματιών της που ήταν σχιστά και του δέρματος της που ήταν σκούρο, είχε πέσει θύμα bullying.
Amber-Lee Friis πέθανε
«Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι με τα νέα αυτά. Η Amber κατάφερε να υψώσει την σημαία της πατρίδας μας στον διαγωνισμό. 
Πέρασε τόσα πολλά για να φτάσει έως εκεί. Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά της αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής των καλλιστείων της Νέα Ζηλανδίας.
Σοκ προκαλεί ωστόσο και η είδηση πως πασίγνωστο μοντέλο βρέθηκε νεκρό με τον σύντροφό της να είναι αυτός που την δολοφόνησε. 

Ακόμη ένα διάσημο μοντέλο πέθανε στην αεροπορική τραγωδία του Πακιστάν

Ασύλληπτο είναι το πένθος στο χώρο της μόδας, καθώς νεκρό εντοπίστηκε μοντέλο στην αεροπορική τραγωδία που σημειώθηκε στο Πακιστάν. Βρέθηκε νεκρό, ανάμεσα στους 99 επιβάτες του μοιραίου αεροσκάφους που κατέπεσε σε σπίτια στο Καράτσι.
Ο λόγος για την Ζάρα Αμπίντ, ανερχόμενο αστέρι της πασαρέλας. Την είδηση του θανάτου της, έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter, η σχεδιάστρια μόδας Khadijah Shah.
«Η βιομηχανία της μόδας θρηνεί για την Zara Abid, καθώς βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο. Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, μια σπουδαία επαγγελματίας. Μακάρι η ψυχή της να αναπαυτεί», έγραψε και σκόρπισε τον θρήνο.
Τα σχόλια ήταν πολλά κάτω από την ανάρτηση με χρήστες να λένε πως μπορεί να ζει και να είναι ανάμεσα στους επιζώντες. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Zain Khan επιβεβαίωσε τον τραγικό θάνατο του μοντέλου.
Ζάρα Αμπίντ νεκρή αεροπορική τραγωδία Πακιστάν

epirusblog.gr
5 of 5
Απίστευτη τραγωδία - Πέθανε ξαφνικά διάσημο μοντέλο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8910744789988766919
item