Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παράπονο και το μήνυμα αισιοδοξίας! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παράπονο και το μήνυμα αισιοδοξίας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παράπονο και το μήνυμα αισιοδοξίας!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παράπονο και το μήνυμα αισιοδοξίας! | tlife.gr
Μπορεί ακόμη και στην περίοδο της καραντίνας να μην σταμάτησε ούτε μια μέρα να πηγαίνει στη δουλειά της και να μας κρατά συντροφιά τα πρωινά από τον Alpha, ωστόσο η τόσο μεγάλη «τριβή» με θέματα για τον κορονοϊό έκανα την Σταματίνα Τσιμτσιλή –αν και φύσει αισιόδοξο πλάσμα- να έχει τα άγχη και τις ανησυχίες της για τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η Σταματίνα, λοιπόν, γνωρίζει καλά πως τα άνετα ταξίδια και οι non stop ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές στις διακοπές δεν θα είναι αυτό το καλοκαίρι, όπως τα προηγούμενα. Η ίδια πάντως προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα με θετική ματιά, αλλά κάποιες φορές βγάζει και ένα μικρό παράπονο. Όπως έγινε και το χθεσινό βράδυ με μια ανάρτηση στο Instagram.
«Σήμερα (σ.σ. χθες) που καιρός ο έγινε έτσι ξαφνικά χειμωνιάτικος… αναπολώ περισσότερο από ποτέ καλοκαιρινές στιγμές.
Μόλις όμως μία όμορφη ανάμνηση τρυπώνει στο μυαλό μου καταλήγω να αναρωτιέμαι αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο ανέμελο… Από επιλογή μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισόγεμάτο κι έτσι χαμογελώ και συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου.
Καληνύχτα!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της και ανέβασε μια φωτογραφία από την παραλία στο προφίλ της!
epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το παράπονο και το μήνυμα αισιοδοξίας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1853599857450583411
Σχόλια
item