Νέο σπίτι - μεζονέτα εκτός Αθηνών για Κατερίνα Γερονικολου και Γιάννη Τσιμιτσέλη Νέο σπίτι - μεζονέτα εκτός Αθηνών για Κατερίνα Γερονικολου και Γιάννη Τσιμιτσέλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέο σπίτι - μεζονέτα εκτός Αθηνών για Κατερίνα Γερονικολου και Γιάννη Τσιμιτσέλη

Νέο σπίτι - μεζονέτα εκτός Αθηνών για Κατερίνα Γερονικολου και Γιάννη Τσιμιτσέλη
Νέο σπίτι - μεζονέτα, νέα αρχή για τον αγαπημένο Γιάννη Τσιμιτσέλη και την σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού και μάλιστα εκτός Αθηνών!
Εξοχικό σπίτι στο Αλεποχώρι Μεγάρων ετοιμάζει το ζευγάρι, σύμφωνα με την Espresso. 
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας εξοχικής κατοικίας, σε οικόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και ανήκει στην οικογένεια της όμορφης ηθοποιού.
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού έχουν πάρει ήδη δύο προσφορές για την κατασκευή μιας μεζονέτας που θα στεγάσει τον έρωτά τους. 
Το οικόπεδο βρίσκεται σε ύψωμα και διαθέτη πανοραμική θέα, ενώ είναι μακριά από τα καφέ και τα κλαμπ της περιοχής, τα οποία κάθε καλοκαίρι γεμίζουν ασφυκτικά από κόσμο, με αποτέλεσμα να υπάρχει θόρυβος.

Στον αέρα τα επαγγελματικά της Κατερίνας Γερονικολού - Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάντα δίπλα της

Κατερίνα Γερονικολου Γιάννης Τσιμιτσέλης νέο σπίτι
Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε στο περιοδικό You πως αυτή την περίοδο τα επαγγελματικά της βρίσκονται στον αέρα αλλά και πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πάντα δίπλα της και την στηρίζει στις αποφάσεις της.
Η απομόνωση στο σπίτι - δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του και θα πάθετε πλάκα - λόγω των τελευταίων περιοριστικών μέτρων, λειτούργησε για το ζευγάρι ως μια πολύ καλή ευκαιρία για ξεκούραση, ύστερα από έναν χρόνο με πολλές και πολυδιάστατες επαγγελματικές δραστηριότητες. 
Εκτός από την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» στην οποία από κοινού πρωταγωνιστούσαν και την ταινία «Για πάντα», ο Γιάννης είχε τα γυρίσματα για το σίριαλ «Έλα στη θέση μου» στον Alpha και η Κατερίνα για το «Αν ήμουν πλούσιος» στον ΑΝΤ1.
Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό you
Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψη για τα επαγγελματικά της
Από τις αναρτήσεις τους στα social media τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως το ζευγάρι, το οποίο συζεί τα τελευταία δύο χρόνια, βάλθηκε να βάλει μια τάξη στο... νοικοκυριό του, με εκείνον να επιφορτίζεται με τις πιο βαριές δουλειές. Όπως λέει η Κατερίνα στο YOU:
«Ο Γιάννης ασχολείται με τα λουλούδια και το μαγείρεμα και εγώ είμαι υπεύθυνη για όλες τις υπόλοιπες δουλειές στο σπίτι. Περνάμε ήρεμα, ωραία και δημιουργικά. Προσευχόμαστε όλο αυτό να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται, για να περάσουμε στην επόμενη μέρα. 
Γιατί όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο πιο γρήγορα θα ξεπεραστεί και όλη αυτή η κρίση που έρχεται. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Ανήκουμε στη γενιά των ηθοποιών που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε τα πρώτα χρόνια της κρίσης. Μας βρήκε η κρίση και τώρα ξαφνικά ήρθε στη ζωή μας και αυτό».

Όσα αποκάλυψε για τα επαγγελματικά της η Κατερίνα Γερονικολού

Η ανατροπή στην καθημερινότητά τους συμπληρώνεται και από την αναπάντεχη παύση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων. 

Όπως λέει η Κατερίνα στο YOU: «Η παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” θα τελείωνε πριν από το Πάσχα, ενώ τα γυρίσματα από τη σειρά “Αν ήμουν πλούσιος” στον ΑΝΤ1 θα ολοκληρώνονταν τον Μάιο. 

Τώρα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Το σίγουρο είναι πως η παράσταση στο θέατρο είχε προγραμματιστεί να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά».
epirusblog.gr
5 of 5
Νέο σπίτι - μεζονέτα εκτός Αθηνών για Κατερίνα Γερονικολου και Γιάννη Τσιμιτσέλη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7658691598085800141
Σχόλια
item