Ηγουμενίτσα: Καθαρίστηκε το παρκάκι στα τσιμέντα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ηγουμενίτσα: Καθαρίστηκε το παρκάκι στα τσιμέντα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Άμεση ήταν η αντίδραση της υπηρεσίας πρασίνου και καθαριότητας του δήμου Ηγουμενίτσας, στο προχθεσινό δημοσίευμα που αφορούσε την απαράδεκτη εικόνα που παρουσίαζε με τα σκουπίδια, το παρκάκι στην περιοχή τσιμέντα στην Γωνιά Ηγουμενίτσας.

Τη Δευτέρα το πρωί, λίγες ώρες μετά το δημοσίευμά μας, απομακρύνθηκαν τα διασκορπισμένα σκουπίδια, τα οποία είχαν καλύψει ολόκληρο το παρκάκι, δημιουργώντας μια αποκρουστική εικόνα και μυρωδιά.

Φυσικά το πρόβλημα με το συγκεκριμένο, άγνωστο για τους πολλούς παρκάκι, δεν είναι μόνο τα σκουπίδια.

Η χρόνια εγκατάλειψη είναι εμφανέστατη και χρειάζεται άμεσα να κλαδευτούν τα τεράστια πεύκα από τα ξερά κλαδιά που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των επισκεπτών, να αποψιλωθεί ο περιβάλλων χώρος, να τοποθετηθεί φωτισμός και να κατασκευαστεί μια παραδοσιακή βρύση με πόσιμο νερό.

Το συγκεκριμένο παρκάκι, εάν δεν κάνουμε λάθος, είναι εντός της χερσαίας ζώνης του ΟΛΗΓ και πιστεύουμε πως η συνεργασία δήμου και διοίκησης του λιμανιού, η οποία φάνηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Ηγουμενίτσας πως είναι εφικτή, μπορούν να επιφέρουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα προς όφελος των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας.

Ας γνωρίσουμε στα παιδιά μας, τις μικρές όμορφες γωνιές της πόλης μας, που με την αδιαφορία μας, τις αφήσαμε στην εγκατάλειψη, οδηγώντας τες τελικά στη λήθη.
Δεν νομίζετε ότι τους το χρωστάμε;

epirusblog.gr
5 of 5
Ηγουμενίτσα: Καθαρίστηκε το παρκάκι στα τσιμέντα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 867350232424030868
item