Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα για την εξ αποστάσεως μάθηση στα νήπια! Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα για την εξ αποστάσεως μάθηση στα νήπια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα για την εξ αποστάσεως μάθηση στα νήπια!

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα για την εξ αποστάσεως μάθηση στα νήπια! | tlife.gr
Η περίοδος της πανδημίας, ο κορονοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα δεδομένα σε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Και σε αυτές τις αλλαγές όφειλαν να προσαρμοστούν μεγάλοι και μικροί. 
Λίγο πριν την απόφαση, λοιπόν, της κυβέρνησης για το αν θα ανοίξουν δημοτικά, νήπια και παιδικοί σταθμοί, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε με ένα post για την εξ αποστάσεως μάθηση στις μικρές ηλικίες!
«Λίγο πριν ανοίξουν – ή όχι – οι παιδικοί σταθμοί θέλω να αφήσω αυτό εδώ, σαν μικρό ενθύμιο, για να μην ξεχάσουμε ποτέ πόσο «στα βαθιά» έπεσαν τα νήπια, που έπρεπε ξαφνικά να συνεχίσουν το παιχνίδι, την μάθηση, την κοινωνικοποίηση και την ανθρώπινη επαφή με τους φίλους και τους δασκάλους τους μέσω Zoom και Skype», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Προσαρμόστηκαν θαυμάσια, εξοικειώθηκαν εντυπωσιακά γρήγορα και ανταπεξήλθαν άριστα σε ό,τι τους ζητήθηκε – ναι, ακόμα και τις μέρες που προτιμούσαν να χοροπηδάνε στους καναπέδες με το βρακί στο κεφάλι. Μπράβο σε όλα τα μικράκια».
epirusblog.gr
5 of 5
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το μήνυμα για την εξ αποστάσεως μάθηση στα νήπια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8435628227073825060
Σχόλια
item