Γιάννενα: Αγωνία των εργαζομένων σε επισιτισμό και τουρισμό Γιάννενα: Αγωνία των εργαζομένων σε επισιτισμό και τουρισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αγωνία των εργαζομένων σε επισιτισμό και τουρισμό

Γιάννενα: Αγωνία των εργαζομένων σε επισιτισμό και τουρισμό
Την αγωνία τους για το μέλλον του κλάδου στον επισιτισμό και τον τουρισμό εξέφρασαν με τη χθεσινή κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης, με την υποστήριξη του Εργατικού Κέντρου, μέλη του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού Ιωαννίνων.
Ο πρόεδρος του Σωματείου Δημήτρης Ροσιλόβαλης στις σύντομες δηλώσεις του ανέδειξε τα προβλήματα του κλάδου και τις διεκδικήσεις του απέναντι στις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία. 
Όπως ανέφερε, η εργοδοσία αναδεικνύεται πολλαπλά ωφελημένη από τις συνθήκες της νέας κρίσης, σε αντίθεση με το σύνολο των εργαζόμενων, τους οποίους κάλεσε σε οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή. 
Το πρόγραμμα «Συν-εργασία» κατήγγειλε με δηλώσεις του ο Κων. Σίμος, μέλος της διοίκησης του ΕΚΙ. 
Στο ίδιο μήκος κύματος με αναφορές στην ουσιαστική υπολειτουργία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, κινήθηκε και η Λίνα Νέζου από το Σωματείο «Λάντζα» στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό. 
Τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων και στις διεκδικήσεις τους εξέφρασαν η Όλυ Τσουμάνη από τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Ιωαννιτών και ο Χρ. Κλείτσας από το Σωματείο Μετάλλου. 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αγωνία των εργαζομένων σε επισιτισμό και τουρισμό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5974829999167665320
Σχόλια
item