Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον  8ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Η Νικολέττα Ράλλη αποκάλυψε ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης. Η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, ωστόσο ακόμα ταλαιπωρείται από κάποια μικρά προβληματάκια.
Η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που απαντάει δημόσια σε ερωτήματα των διαδικτυακών της φίλων. Η ίδια μάλιστα λύνει και ότι απορίες έχουν για την εγκυμοσύνη της. 
Έτσι και αυτή τη φορά, η Νικολέττα Ράλλη έκανε ένα Q&A και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της και τον ερχομό της κόρης της, καρπού του ερωτά της με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Ανδρούτσο.
Όταν λοιπόν, κάποιος την ρώτησε αν έχουν πρηστεί τα πόδια της, η ίδια αποκάλυψε την δυσκολία που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, λέγοντας: «Είναι κυρίως μουδιασμένα. Πόδια και χέρια! Ειδικά το πρωί δεν μπορώ να ανοίξω ούτε το μπουκάλι να πιω νερό».
Δείτε την ανάρτηση της:
Νικολέττα Ράλλη έγκυος

Εκτος από το πρόβλημα της Νικολέττας Ράλλη δείτε και το πρώτο κρεβατάκι του μωρού της

Ονειρικό είναι το πρώτο κρεβατάκι, η μάλλον η πρώτη καλαθούνα του μωρού της, με την Νικολέττα Ράλλη να μας δείχνει μια φωτογραφία. Είναι κόκκινο και σίγουρα θα το θέλουν όλες οι καινούργιες μαμάδες.
Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της μωράκι. Η ίδια περνά αυτές τις ημέρες - λόγω κορωνοϊού και εγκυμοσύνης - αρκετές ώρες στο σπίτι και έτσι συχνά κάνει Q&A με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πλέον στον 7ο μήνα και έτσι η γέννηση του παιδιού της είναι πάρα πολύ κοντά. Λογικό είναι λοιπόν η ίδια να δέχεται και ερωτήσεις αναφορικά με το παιδικό δωμάτιο και τις ετοιμασίες που έχει κάνει για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Τι ετοιμασίες έχει κάνει ωστόσο;

Αυτό είναι το ονειρεμένο κρεβατάκι του μωρού της Νικολέττας Ράλλη

Όπως αποκάλυψε λοιπόν μέσα από τις Ερωτήσεις - Απαντήσεις που έκανε στο Instagram δεν έχει ετοιμάσει και πολλά ακόμα στο παιδικό δωμάτιο, όπως θα δείτε και στην εικόνα που μοιράστηκε οι κούτες είναι παντού, ενώ η ίδια είπε ότι της έχουν έρθει τα πράγματα που παρήγγειλε. 
Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν είναι και μια υπέροχη κόκκινη καλαθούνα, την οποία και μας έδειξε.
Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανέβασε η ίδια μας λέει ότι κατάφερε να το στήσει και ότι ευτυχώς ήρθαν όλα τα πράγματα που είχε παραγγείλει. 
Το καλάθι δε του μωρού είναι όντως ονειρεμένο, αφού είναι γεμάτο λουλούδια. Να σας πούμε μάλιστα ότι η όμορφη παρουσιάστρια είχε και τα γενέθλιά της πριν λίγες ημέρες. 

Ορίστε και οι φωτογραφίες που ανέβασε με την καλαθούνα του μωρού τη

Καλαθούνα για μωρό Νικολέττα Ράλληπαιδικό δωμάτια ανάρτηση Νικολέττας Ράλλη

epirusblog.gr
5 of 5
Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2811890171631773960
Σχόλια
item