Γιάννενα: Στις 11 Οκτωβρίου το Run Greece στα Γιάννενα Γιάννενα: Στις 11 Οκτωβρίου το Run Greece στα Γιάννενα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στις 11 Οκτωβρίου το Run Greece στα Γιάννενα

Γιάννενα: Στις 11 Οκτωβρίου το Run Greece στα Γιάννενα

Η Κυριακή 11 Οκτωβρίου είναι η νέα ημερομηνία για τους αγώνες Run Greece στα Γιάννενα, που κανονικά ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή 24 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκαν λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ο ΣΕΓΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το νέο πρόγραμμα της σειράς αγώνων Run Greece. 

Οι επτά αγώνες σε Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Καστοριά, Πάτρα, Ιωάννινα, Ρόδο και Ηράκλειο (θα γίνει παράλληλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10 χλμ. σε Δημόσια οδό) θα διεξαχθούν το διάστημα 6 Σεπτεμβρίου με 25 Οκτωβρίου.

Η ομοσπονδία στίβου προχώρησε στη συγκρότηση ενός νέου προγράμματος για το φθινόπωρο με την πεποίθηση, ότι η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί και οι αγώνες σε δημόσιο δρόμο θα μπορούν να διεξαχθούν κανονικά σε νέες συνθήκες και νέους κανόνες. 


Με την οριστικοποίηση του πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων και των απαιτήσεων σε μέτρα αποφυγής διασποράς της νόσου, θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες διεξαγωγής. Τα όρια εγγραφών ανά διοργάνωση και αγώνα Run Greece 2020, θα οριστικοποιούνται ανάλογα με τις ανακοινώσεις της Πολιτείας.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στις 11 Οκτωβρίου το Run Greece στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8440163219983197719
Σχόλια
item