Μαρία Μπεκατώρου: Το συγκινητικό μήνυμα για τη διακοπή του YFSF! «Ποιος θα μας το ’λεγε»

Μαρία Μπεκατώρου: Το συγκινητικό μήνυμα για τη διακοπή του YFSF! «Ποιος θα μας το ’λεγε» | tlife.gr
Χθες είδαμε το τελευταίο YFSF αφού λόγω κορονοϊού σταμάτησαν τα γυρίσματα και για αυτό στο show όπως και σε σχεδόν για όλα. 
Χθες η Μαρία Μπεκατώρου  ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη αφού τα γυρίσματα που ήταν και τα τελευταία προσωρινά έστω, έγιναν χωρίς κοινό που η παρουσία του είναι πολύ σημαντική για αυτή την εκπομπή.
Και μπορεί στο τέλος του show η Μαρία να είπε «θα τα πούμε την άλλη Κυριακή» αλλά προς το παρόν μένει κι εκείνη σπίτι γιατί έτσι πρέπει.
Διάβασε το συγκινητικό μήνυμά της!
Τελευταίο γύρισμα λοιπόν,μέχρι νεοτέρας …Ποιος θα μας το’λεγε.Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις.

Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια,χωρίς κοινό,χωρίς το πολύτιμο κοινό.Πιστεύω πως τα καταφέραμε.

Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας,γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας,γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς.

Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar,ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια,ότι ήδη μου λείπει πολύ.Μου λείπουν όλα πολύ….

Οι συνεργάτες,οι πρόβες,τα τραγούδια μας,το κέφι μας,η ασταμάτητη χαρά μας…Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελαίνομαι.

Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα.Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι!Εις το επανιδείν…Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Ξέρετε εσείς…
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Μπεκατώρου: Το συγκινητικό μήνυμα για τη διακοπή του YFSF! «Ποιος θα μας το ’λεγε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2518507228838595369
item