Τα έδωσε όλα σε αυτό το βίντεο η Ελένη Φουρέιρα - Έγινε viral σε λίγες ώρες

Τα έδωσε όλα σε αυτό το βίντεο η Ελένη Φουρέιρα - Έγινε viral σε λίγες ώρες
Η Ελένη Φουρείρα τα έδωσε όλα σε αυτό το βίντεο και έγινε viral σε λίγες ώρες. Συγκεκριμένα έκανε challenge στο Instagram και ξετρέλανε τους πάντες με τον χορό που έριξε.
Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο χορεύει υπό τους ρυθμούς του Yayo που είναι το καινούργιο της single και προκαλεί και άλλους διάσημους, όπως τον Νίκο Μουτσινά να το κάνουν και εκείνοι στο σπίτι τους.
Το βίντεο που ανέβασε όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral και μέσα σε λίγη ώρα τα likes έπεσαν βροχή και δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να το κάνουν και εκείνοι.

Το βίντεο της Ελένης Φουρέιρα που έγινε viral

Η τραγουδίστρια φορώντας ένα κοντό crop top, έχοντας έξω τους κοιλιακούς της, με ένα τζιν και space buns στα μαλλιά της ξεκίνησε να χορεύει, υπό τους ρυθμούς του Yayo, που είναι το καινούργιο της τραγούδι και κάνει ήδη θραύση.
Το «YAYO», σε μουσική Claydee Lupa και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Andy Nicolas, Claydee Lupa, Ελένης Φουρέιρα και Kareem Kalokoh, συνεχίζει το σερί των επιτυχιών της «βασίλισσας» της ελληνικής pop. 
Αυτή βέβαια, είναι η 10τη (περίπου) σερί επιτυχία της σε διεθνές στάδιο και ένα είναι σίγουρο για την Ελένη: Μετά την συμμετοχή της στη Eurovision είδε τεράστια επιτυχία και από πολλούς θεωρείται «Hot πρόσωπο της Ευρώπης». Δείτε και την χορογραφία του εδώ
Η Ελένη Φουρέιρα λοιπόν, ξεκίνησε να χορεύει το τραγούδι της και προκάλεσε και άλλους, αφού μένουμε στο σπίτι να κάνουν την χορογραφία της και να ανεβάσουν και αυτοί τα δικά τους βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε το βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Τα έδωσε όλα σε αυτό το βίντεο η Ελένη Φουρέιρα - Έγινε viral σε λίγες ώρες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7027347992621191124
item