Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε εντατικές πρόβες στο τραγούδι! [vids] Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε εντατικές πρόβες στο τραγούδι! [vids] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε εντατικές πρόβες στο τραγούδι! [vids]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε εντατικές πρόβες στο τραγούδι! [vids] | tlife.gr
Μπορεί να την είχαμε συνηθίσει στα τηλεοπτικά πλατό να παρουσιάζει εκπομπές, ωστόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα… έχει βρει μια νέα αγάπη, η οποία δεν είναι άλλη από το τραγούδι! 
Φυσικά, η πληθωρική παρουσιάστρια δεν πρόκειται να γίνει τραγουδίστρια, αλλά βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη συμμετοχή της στο Just the 2 Of Us!
Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η πρώην παρουσιάστρια του My Style Rocks, έχει ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής τους τελευταίους μήνες, ώστε να μάθει πέντε πράγματα όσον αφορά την τοποθέτηση της φωνής της. 
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είναι μόνη της στο show, αλλά μέντοράς της θα είναι ο γνωστός και κούκλος τραγουδιστής, Χρήστος Ζώτος!
Η παρουσιάστρια και ο καλλιτέχνης έχουν ήδη ξεκινήσει πρόβες, όπως μας έδειξε η Queen Ντίνα μέσα από τα Instagram Stories της! 
Οι δυο τους θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πρεμιέρα του show στο Open Tv και έτσι δεν σταματούν να τραγουδούν όλη μέρα, κάθε μέρα!
Δες τα στιγμιότυπα:
epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε εντατικές πρόβες στο τραγούδι! [vids]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8771051946083068316
Σχόλια
item