Αθήνα Οικονομάκου: Η απίστευτη ατάκα του γιου της για την ηλικία της ενόψει των γενεθλίων της [video] Αθήνα Οικονομάκου: Η απίστευτη ατάκα του γιου της για την ηλικία της ενόψει των γενεθλίων της [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθήνα Οικονομάκου: Η απίστευτη ατάκα του γιου της για την ηλικία της ενόψει των γενεθλίων της [video]

Αθήνα Οικονομάκου: Η απίστευτη ατάκα του γιου της για την ηλικία της ενόψει των γενεθλίων της [video] | tlife.gr

Έξι του Μάρτη σήμερα και η Αθηνά Οικονομάκου έχει τα γενέθλιά της! 
Η γνωστή ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού πέρα από την καλή πορεία των επαγγελματικών της, έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλου και επιπλέον έχει πολλές φίλες που την αγαπούν και τη νοιάζονται. 
Η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Έλα στη θέση μου» έχει ξυπνήσει με την καλύτερη διάθεση και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται τις ευχές γνωστών και αγνώστων.
Λίγες ώρες πριν τα γενέθλιά της η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια συνομιλία που είχε με τον σχεδόν δύο ετών γιο της στο αυτοκίνητο. 
Η περήφανη μαμά ρωτά τον πρίγκιπα της πόσο χρονών είναι ο ίδιος, με εκείνον να απαντά 2. Στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτά τον μικρό πόσο χρονών είναι η ίδια και η απάντηση είναι αποστομωτική. 
Ο Μάξιμος πιστεύει ότι η μαμά του είναι 28, γεγονός που αρέσει πολύ στην Αθηνά Οικονομάκου, καθώς σήμερα συμπληρώνει 34 χρόνια ζωής.
Δες το βίντεο:


Πολύχρονη Αθηνά Οικονομάκου!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθήνα Οικονομάκου: Η απίστευτη ατάκα του γιου της για την ηλικία της ενόψει των γενεθλίων της [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8221322181611348030
Σχόλια
item