Η Κορινθίου και ο Αϊβάζης στο «Μαζί σου»: Έτσι περνούν στο σπίτι, λόγω κορονοϊού! Video

Η Κορινθίου και ο Αϊβάζης στο «Μαζί σου»: Έτσι περνούν στο σπίτι, λόγω κορονοϊού! Video | tlife.gr

Σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες, άνθρωποι της showbiz, της τηλεόρασης αλλά και του χώρου του τραγουδιού στηρίζουν την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και αποφεύγουν τις περιττές εξόδους. 
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης βρίσκονται και εκείνοι στο σπίτι τους, με σκοπό να προστατευτούν από τον κορονοϊό. 
Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μίλησαν το μεσημέρι του Σαββάτου μέσω Skype στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για το τι κάνουν στο σπίτι τους, μαζί με την 11χρονη κόρη τους, Ισμήνη.
«Ήταν να έρθω σήμερα στο πλατό σε σένα. Μένουμε σπίτι. Εγώ είμαι μέρες σπίτι, γιατί το θέατρο ήταν Δευτέρα-Τρίτη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία, με τον Γιάννη να προσθέτει «Νομίζω ότι είναι υποχρέωσή μας και όλων των ανθρώπων, για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον. 
Το πιο σημαντικό είναι να το δούμε όλοι σοβαρά. Αυτό είναι το μήνυμά μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν βρισκόμαστε σε διακοπές, πρέπει για λίγες ημέρες να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον».

«Εμένα προσωπικά είναι η καλύτερή μου. Γενικά είμαι πολύ σπιτόγατα, μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι. 
Είχα ανάγκη να κάτσω, γιατί δούλευα πάρα πολύ, οπότε έχω πάρα πολλά να κάνω. Να φτιάξω το σπίτι, να μαζέψω, να μαγειρέψω. 
Με την Ισμήνη μαγειρεύουμε, βγαίνουμε έξω στον κήπο, παίζουμε με τα σκυλιά. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε… Ήθελε η κόρη μου να δει τους παππούδες της, αλλά δεν την άφησα. 
Τι να κάνουμε» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, η οποία μέχρι πρότινος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Τζόρνταν, σε σκηνοθεσία του συζύγου της.
Όσον αφορά για το κλείσιμο των θεάτρων, η Μαρία Κορινθίου απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα προέχει η υγεία!»
epirusblog.gr
5 of 5
Η Κορινθίου και ο Αϊβάζης στο «Μαζί σου»: Έτσι περνούν στο σπίτι, λόγω κορονοϊού! Video
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9215152665725663277
item