Γιάννενα:To "Mένουμε Σπίτι "..Πιάνει Τόπο" [Φωτό] Γιάννενα:To "Mένουμε Σπίτι "..Πιάνει Τόπο" [Φωτό] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα:To "Mένουμε Σπίτι "..Πιάνει Τόπο" [Φωτό]

Γιάννενα:To "Mένουμε Σπίτι "..Πιάνει Τόπο" [Φωτό]

H εικόνα της πόλης απόψε βράδυ Σαββάτου αποδεικνύει πως οι καταστηματάρχες και στα Ιωάννινα έχουν ακολουθήσει πιστά τις εντολές της κυβέρνησης ,κλείνοντας τα μαγαζιά τους στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στα πιο χαρακτηριστικά σημεία ,  στο ιστορικό κέντρο ,στον πεζόδρομο Καλλάρη  ,στο μώλο ,στη Γαριβάλδη .όπου υπό κανονικές συνθήκες τα Σαββατόβραδα   σφύζουν  από ζωή, απόψε συναντάς σκοτάδι ,κλειδωμένα μαγαζιά και στοιβαγμένες καρέκλες ...

"Είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς αλλά δεν μπορούμε να μην   βάλουμε και εμείς "πλάτη" τόσο στη μεγάλη κυβερνητική προσπάθεια   που γίνεται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού όσο και για το καλό του κοινωνικού συνόλου " είπε στο epirus-tv-news    ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος στο κέντρο της πόλης.

Ασθενική είναι  η κίνηση σε  όποια καταστήματα  έχουν τη δυνατότητα να  λειτουργούν ως take away σε αντίθεση με τα σούπερ μάρκετ όπου σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση χωρίς να υπάρχουν ελλείψεις σε προϊόντα  παρά μόνο σε κάποιες συγκεκριμένες μάρκες αντισηπτικών τζελ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα περισσότερα σούπερ μάρκετ ακούγονταν  ηχογραφημένο  μήνυμα που υπενθύμιζε στους πελάτες να μη συνωστίζονται στους διαδρόμους και να τηρούν απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους .

Συνεχείς  είναι οι έλεγχοι από το πρωί από άνδρες της Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Σήμερα καταγράφηκε μια μόνο περίπτωση  ιδιοκτήτριας ουζερί  σε περιοχή της Ηπείρου που αγνόησε τα μέτρα και άνοιξε το κατάστημά της   με αποτέλεσμα να συλληφθεί .

Οι έλεγχοι  θα συνεχιστούν  με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η καμπάνια του Υπουργείου "Μένουμε σπίτι" φαίνεται πως πιάνει τόπο, ο κόσμος μένει στο σπίτι του περιορίζει τις επαφές  και όλοι  ελπίζουν πως τα μέτρα θα φέρουν αποτέλεσμα για το καλό όλων μας  ...


Πηγή: epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα:To "Mένουμε Σπίτι "..Πιάνει Τόπο" [Φωτό]
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7775401040704733951
Σχόλια
item