Η Ιωάννα Τούνη όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η εικόνα που μοιράστηκε στα social

Η Ιωάννα Τούνη όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η εικόνα που μοιράστηκε στα social
Δείτε την Ιωάννα Τούνη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η ίδια μοιράστηκε εικόνα στα social media, προκαλώντας "χαμό". Μας δείχνει την ταυτότητά της και τα σχόλια πέφτουν βροχή.
Από την στιγμή που όλοι βρίσκονται σε καραντίνα έχουν βγει πολλά challenges στα social media, με τους celebrities να παίρνουν μέρος σε αυτές επίσης.
Next ήταν η γνωστή influencer, η οποία αποδέχτηκε την πρόκληση και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία με την ταυτότητά της.
Η εικόνα της τότε δεν διαφέρει και πολύ από την σημερινή, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο η εικόνα της προκάλεσε αρκετά σχόλια. 
Δείτε την επίσης που έκανε γυμναστική στο σπίτι, παρέα με τον πέρσοναλ και τον σύντροφο της.
Ιωάννα Τούνη ταυτότητα

Εκτός από αυτή την δοκιμασία η Ιωάννα Τούνη είπε ναι και στην άλλη πρόκληση του Instagram

Η Ιωάννα Τούνη λέει ναι στην πρόκληση του Instagram που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει. Μας δείχνει τον εαυτό της όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί και "ρίχνει" τα social media με την εμφάνισή της.
Η ίδια ως λάτρης των social media δεν γινόταν να πει όχι σε αυτή τη γλυκιά δοκιμασία. Για αυτό τον λόγο όταν την "προκάλεσαν" στο να δείξει τον εαυτό της ως μωράκι, η ίδια έσπευσε να ανεβάσει μια εικόνα που τους "έλιωσε" όλους.
Οι followers της, έστειλαν βροχή από μηνύματα προκειμένου να της απαντήσουν και να αναφερθούν στο πόσο γλυκιά είναι, προκαλώντας αίσθηση με τα τρυφερά τους σχόλια.

Δείτε την Ιωάννα Τούνη όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η πρόκληση που είπε "ναι" "παραληρεί" το Instagram

Tόσο η ίδια όσο και άλλοι celebrities και όχι μόνο λένε ναι στο νέο φαινόμενο του instagram, αυτές τις δύσκολες μέρες. Από την στιγμή που έχουμε κλειστεί όλοι στα σπίτια μας αυτή είναι μια διασκεδαστική απόδραση, ώστε να ξεχαστούμε λίγο.
Εσείς την δοκιμάσατε ή ακόμα; Αν όχι τρέξτε πριν παλιώσει και μοιραστείτε μαζί με τους αγαπημένους σας τα πιο τρυφερά σας χρόνια.
Ιωάννα Τούνη challenge
epirusblog.gr
5 of 5
Η Ιωάννα Τούνη όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η εικόνα που μοιράστηκε στα social
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1960296154568216765
item