Κορωνοϊός: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Ryanair εντός ΕΕ -Ποιες εξαιρέσεις ανακοινώθηκαν Κορωνοϊός: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Ryanair εντός ΕΕ -Ποιες εξαιρέσεις ανακοινώθηκαν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Ryanair εντός ΕΕ -Ποιες εξαιρέσεις ανακοινώθηκαν

Κορωνοϊός: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Ryanair εντός ΕΕ -Ποιες εξαιρέσεις ανακοινώθηκαν

Με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αεροπορική εταιρεία Ryanair ανακοίνωσε πως λόγω κορωνϊού, το σύνολο σχεδόν του στόλου της θα παραμείνει καθηλωμένο στο έδαφος.

«Τις τελευταίες ημέρες, η εξάπλωση του κορωνοϊού οδήγησε τις περισσότερες κυβερνήσεις στην ΕΕ να επιβάλουν αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς και απαγορεύσεις που είχαν αρνητικό αντίκτυπο σε όλα τα δρομολόγια της Raynair, προκαλώντας ακυρώσεις σε όλο της το δίκτυο» σημειώνεται στην ανακοίνωση, με φόντο τα μέτρα που ελήφθησαν την Τρίτη στις Βρυξέλλες.

«Συστήνουμε στους πελάτες μας να ακολουθήσουν όλες τις συστάσεις των κυβερνήσεων αναφορικά με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. 

Η κατάσταση αλλάζει καθημερινά και προτρέπουμε τους πελάτες να ελέγχουν τις τοπικές οδηγίες πριν ταξιδέψουν» συνεχίζει η ανακοίνωση. Νωρίτερα, η Ryanair είχε ανακοινώσει μείωση ωραρίου, αναστολή συμβάσεων και μείωση πληρωμών σε εργαζόμενους, μπροστά στην πανδημία του κορωνοϊού.

Μείωση 80% από αύριο, καθολική ακύρωση από την επόμενη Τρίτη λόγω κορωνοϊού

Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου η Ryanair ακυρώνει πάνω από το 80% των πτήσεων. «Όλοι οι πελάτες που επηρεάζονται θα λάβουν ενημερωτικό mail για τις επιλογές που έχουν. Απευθύνουμε έκκληση να μην καλούν στο κέντρο γιατί λαμβάνουμε πολύ μεγάλο αριθμό κλήσεων» γράφει η ανακοίνωση.

«Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 24 Μαρτίου, αναμένουμε οι περισσότερες πτήσεις της Ryanair να ακυρωθούν, πέραν ενός μικρού αριθμού δρομολογίων ώστε να διατηρήσουμε την ελάχιστη διασύνδεση, κυρίως μεταξύ της Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της Ryanair» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Πρωτοφανής η πανδημία του κορωνοϊού, λέει η ανακοίνωση της Ryanair

«Η Ryanair θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επαφή με τα υπουργεία εξωτερικών όλων των κυβερνήσεων της ΕΕ, για τον επαναπατρισμό πολιτών της Ένωσης και την πραγματοποίηση πτήσεων όπου απαιτείται για τον σκοπό αυτό.


 Ryanair ✔
@Ryanair
Important Customer Notice - Update, Wed 18 March:
Προβολή εικόνας στο Twitter

261 3:34 μ.μ. - 18 Μαρ 2020

394 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Η Ryanair λυπάται για την αλλαγή αυτή των δρομολογίων που προκύπτει από την άνευ προηγουμένου κρίση του κορωνοϊού.

Η ασφάλεια των ανθρώπων και των πελατών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να συμμορφωνόμαστε με όλες τις οδηγίες του ΠΟΥ, αλλά και τους κυβερνητικούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην προσπάθεια καταπολέμησης του κορωνοϊού» κλείνει η ανακοίνωση.

epirusblog.gr
5 of 5
Κορωνοϊός: Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Ryanair εντός ΕΕ -Ποιες εξαιρέσεις ανακοινώθηκαν
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 3531522850642561315
Σχόλια
item