Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Road trip στο Λουτράκι με τους φίλους τους! [pics,vids]

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Road trip στο Λουτράκι με τους φίλους τους! [pics,vids] | tlife.gr
Καθαρά Δευτέρα στην πρωτεύουσα δεν γίνεται! Γι’ αυτό ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πρωί πρωί ντύθηκαν, πήραν το αμάξι και έφυγαν εκτός Αθηνών, με σκοπό να κάνουν Κούλουμα. 
Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz – που μας έχει συνηθίσει σε αποδράσεις και ταξίδια σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο – έκανε road trip με προορισμό το Λουτράκι για να πετάξει τον χαρταετό του.
Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Λιανός με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, οι οποίοι διατηρούν στενή φιλία με το ζευγάρι. Να σου θυμίσουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής έχει συνεργαστεί τόσο με τον Σάκη στο Survivor, όσο και με την Χριστίνα στο The Voice of Greece!
Όλοι μαζί πέρασαν μια ξέγνοιαστη μέρα και απόλαυσαν τον ηλιόλουστο καιρό, ενώ πέταξαν τους χαρταετούς τους στην πανέμορφη Λίμνη Βουλιαγμένης του Λουτρακίου! 
Στη συνέχεια μαζί με πολυπληθής παρέα έκατσαν σε ψαροταβέρνα δίπλα στην Λίμνη και έφαγαν σαρακοστιανά πιάτα. Ανάμεσα στην παρέα τους ήταν και ο Ηλίας Μπόγδανος και η Τάνια Μπρεάζου από το YFSF.
«Τον αετό δεν καταφέραμε να τον σηκώσουμε με μεγάλη επιτυχία, αλλά με πολύ προσπάθεια καταφέραμε και βγάλαμε μια γκρουπ φωτό … σοβαρή δεν τη λες, αλλά κάτι κάναμε! 
Από εμάς καλή Σαρακοστή» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες με την παρέα της!
Δες στιγμιότυπα:

epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Road trip στο Λουτράκι με τους φίλους τους! [pics,vids]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7226216431036700450
item