Παραδόθηκε στο ΠΝ το Σκάφος εφόδου τύπου (RHIB) της ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ» Παραδόθηκε στο ΠΝ το Σκάφος εφόδου τύπου (RHIB) της ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παραδόθηκε στο ΠΝ το Σκάφος εφόδου τύπου (RHIB) της ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ»

Παραδόθηκε στο ΠΝ το Σκάφος εφόδου τύπου (RHIB) της ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ»
Την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Ταχέων Σκαφών στην περιοχή της Αμφιάλης, η παράδοση στο Πολεμικό Ναυτικό του φουσκωτού σκάφους RHIB (Rigid-Hulled Inflatable Boat), του ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ»!

Στο σκάφος εφόδου των Ειδικών Δυνάμεων  της ΤΠΚ στο οποίο εκτελέστηκε πλήρης γενική επισκευή και αναβάθμιση κατόπιν ευγενικής δωρεάς από την εταιρεία «Axion Hellas», με τη συμβολή των κ.κ. Πατέρα, Κροντηρά και Ευσταθίου.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τις ευχαριστίες του, τονίζοντας ότι οι εν λόγω εργασίες αναβαθμίζουν σημαντικά τις δυνατότητες του RHIB και κατ’ επέκταση της επιχειρησιακής ικανότητας του ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ».
H «ΤΠΚ Δανιόλος του ΠΝ» Σαν Φάντασμα στη ομίχλη…Περνά τα Στενά του Βοσπόρου!! (φώτο)
Greek fast attack craft HS Daniolos passing through Istanbul in early morning fog. Photo: by Alper Böler.
Απίστευτο και όμως Αληθινό μέσα στην Πρωινή Ομίχλη της 29ης Ιουλίου  η «ΤΠΚ Δανίολος» του ΠΝ, Περνά τα Στενά του Βοσπόρου με τους Τούρκους ψαράδες και ναυτικούς να τρίβουν τα μάτια τους …Το Ελληνικό πολεμικό με όλα τα όπλα του και την Σημαία του να   περνά αγέρωχα τα Στενά !
veteranos.gr1ΤΠΚ Δανιόλος  ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΟΙΟΥ
Μήκος:61.9m Πλάτος:9.5m Βύθισμα:2 m Εκτόπισμα:660tn
Μέγιστη Ταχύτητα:34.5 knots  Αυτονομία:Πάνω από  1000 ν.μ.
Οπλισμός :1.Οκτώ (8) Κ/Β EXOCETMM40 BLK2 2.1ΠΒ76mm/62 SUPER RAPIDO  3.Δύο (2) ΠΒ 30mm OTO BREDA 4.Αντιβληματικό (CIWS) : A/A Σύστημα: GMLS RAM
Πρόωση :Τέσσερις κύριες μηχανές MTUμε μέγιστη ιπποδύναμη 5790HPανα μηχανή.
Πλήρωμα:45 άνδρες
epirusblog.gr
5 of 5
Παραδόθηκε στο ΠΝ το Σκάφος εφόδου τύπου (RHIB) της ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ»
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1012758969628671690
Σχόλια
item