Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ανοιξιάτικη απόδραση στο Βουκουρέστι! [pics]

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Ανοιξιάτικη απόδραση στο Βουκουρέστι! [pics] | tlife.gr
Περίπου τρεις μήνες μετά το ταξίδι τους στην Κύπρο η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης έφτιαξαν βαλίτσες και αναχώρησαν για ακόμα έναν προορισμό. Αυτή τη φορά σειρά είχε το Βουκουρέστι.
Η γνωστή ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας λίγο πριν συμπληρώσουν ένα χρόνο κοινής πορείας, έχουν ταξιδέψει σε πολλές πόλεις του εξωτερικού και έχουν γνωρίσει άλλες ιδέες, ήθη και έθιμα.
Μπορεί αυτή την περίοδο ο κορονοϊός να βρίσκεται σε έξαρση και δεκάδες άνθρωποι να ακυρώνουν τα προγραμματισμένα ταξίδια τους για την προστασία τους, όμως η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται από την Δευτέρα στην ρουμανική πρωτεύουσα και δεν έχει σταματήσει τις βόλτες. Μπορεί ο καιρός να μην θυμίζει άνοιξη, όμως αυτό δεν τους πτοεί.
Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους μακριά από την καθημερινότητά τους στην Αθήνα και είναι ευτυχισμένοι! Την αποκάλυψη της απόδρασης έκαναν οι δυο τους μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram. 
Τόσο η Δανάη Παππά όσο και ο Λάμπρος Λάζαρης δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες από την Ρουμανία, με εκείνη να ζητά από τους followers της προτάσεις για τα μέρη που πρέπει να επισκεφτούν.
Δες φωτογραφίες:
Το ζευγάρι δεν σταματά τις αποδράσεις!
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης: Ανοιξιάτικη απόδραση στο Βουκουρέστι! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4187054880402361573
item