Κάτια Ταραμπανκό: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λάγιο! [pics] Κάτια Ταραμπανκό: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λάγιο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κάτια Ταραμπανκό: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λάγιο! [pics]

Κάτια Ταραμπανκό: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λάγιο! [pics] | tlife.gr
Ελεύθερη και ωραία είναι η Κάτια Ταραμπανκό! Η νικήτρια του GNTM φαίνεται πως χώρισε μετά από τρεις μήνες σχέσης με τον σύντροφό της, Γιώργο Λάγιο, όπως έγινε χθες γνωστό.
Η απόφαση αυτή ήταν κοινή και έγινε πριν φύγει το μοντέλο για Λονδίνο, όπου πήγε με σκοπό να κυνηγήσει μια καριέρα στο modeling. 
Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις και δεν αποκλείεται στο μέλλον, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να είναι και πάλι μαζί.
Η γοητευτική Κάτια ξεπερνάει τον χωρισμό της με πολλή δουλειά, castings, φωτογραφίσεις και φυσικά βόλτες στη βρετανική πρωτεύουσα! 
Η Κάτια Ταραμπανκό πόζαρε στους μεγάλους δρόμους του Λονδίνου αλλά και στην China Town, φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελό της, μόλις λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της είδησης πως η σχέση της με τον συγγραφέα έλαβε τέλος.
Ο χωρισμός… της πάει!
epirusblog.gr
5 of 5
Κάτια Ταραμπανκό: Ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο, μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λάγιο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6134857791868638255
Σχόλια
item