Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της! [pics] Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της! [pics]

Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της! [pics] | tlife.gr
Της έχει μεγάλη αδυναμία και όχι άδικα. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν σταματά να μιλά με λόγια αγάπης για την οικογένειά της και τους γονείς της και φυσικά η αδυναμία της στην μαμά της, την κυρία Κική είναι μεγάλη. 
Η γνωστή παρουσιάστρια που το 2014 έζησε δύσκολες στιγμές, όταν έχασε τον πατέρα της, έχει μάθει πια να ζει τη κάθε στιγμή και να την θεωρεί πολύτιμη! 
Την περασμένη χρονιά, μάλιστα, η μητέρα της παρουσιάστριας πέρασε μια περιπέτεια υγείας και χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Σήμερα, λοιπόν, που η γιαγιά Κική όπως την αποκαλεί η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης –μετά τον ερχομό των παιδιών τους- έχει γενέθλια και η κόρη της, της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.
«Οι φωτογραφίες είναι παλιές και χωρίς κανένα φίλτρο. Όπως είναι η αγάπη της μαμάς προς το παιδί της.
Πριν από ένα μήνα τέτοια μέρα, η μαμά μου, μου είπε ξέχασες τα γενέθλια μου Κατερινάκι μου…. Της είπα μανούλα έχουμε Φεβρουάριο, τα γενέθλια σου είναι σε ένα μήνα. 
Τα γενέθλια της μανούλας μου είναι σήμερα. Και δεν τα ξεχνώ ποτέ. Όπως δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα. Σε τιμώ και σ’ ευγνωμονώ, σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά μαμά μου!!!
Υ.Γ Μαμά ήσουν και είσαι πολύ όμορφη.
Υ.Γ2. Γελάω πονηρά από μέσα μου σκεπτόμενη πως επειδή δεν έχεις καμιά σχέση με την τεχνολογία κάποιος που θα δει αυτή την ανάρτηση και θα σε ειδοποιήσει για να το μάθεις. Όπως συμβαίνει πάντα γιατί δε μιλάω πολύ. Και μετά θα ντραπείς. Και μετά θα χαρείς! Χρόνια πολλά!!!!!!».
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καραβάτου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1240750977659732000
Σχόλια
item