Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακή εξόρμηση στο Ναύπλιο! [pics] Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακή εξόρμηση στο Ναύπλιο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακή εξόρμηση στο Ναύπλιο! [pics]

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακή εξόρμηση στο Ναύπλιο! [pics] | tlife.gr
Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς άφησαν για λίγο τις υποχρεώσεις τους στην Αθήνα και έκαναν ένα ταξίδι αναψυχής στο Ναύπλιο μαζί με τα παιδιά τους. 
Η γνωστή ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια, η οποία φυσικά αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. 
Αυτός είναι και ο λόγος που οι τέσσερις τους είναι αχώριστοι, είτε βρίσκονται στη βάση τους είτε σε κάποιο ταξίδι. Ο Μάξιμος είναι πλέον 6,5 ετών ενώ ο Κίμωνας στις 4 Μαρτίου συμπλήρωσε 1 χρόνο ζωής.
Το Ναύπλιο είναι μία από τις πόλεις της Ελλάδας που ενώ βρίσκεται κοντά στην Αθήνα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή. Η πρωτεύουσα της Αργολίδας αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα μικρό ταξίδι και είναι εξίσου όμορφη όλες τις εποχές του χρόνου. 
Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ως λάτρης του Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές φωτογραφίες από την εκδρομή τους και τις ξέγνοιαστες οικογενειακές βόλτες που απόλαυσαν.
Δες φωτογραφίες:
Η αγαπημένη οικογένεια χάρηκε κάθε στιγμή του ταξιδιού της!
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Παπουτσάκη: Οικογενειακή εξόρμηση στο Ναύπλιο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7664252489526224080
Σχόλια
item