Νίκη Θωμοπούλου: Καθαρά Δευτέρα δίπλα στο κύμα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά! [pics] Νίκη Θωμοπούλου: Καθαρά Δευτέρα δίπλα στο κύμα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίκη Θωμοπούλου: Καθαρά Δευτέρα δίπλα στο κύμα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά! [pics]

Νίκη Θωμοπούλου: Καθαρά Δευτέρα δίπλα στο κύμα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά! [pics] | tlife.gr
Αντίστροφα μετρά πλέον η Νίκη Θωμοπούλου για να γίνει για πρώτη φορά μητέρα! Η καλλονή σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη διανύει τον ένατο μήνα της κύησης της και σε λίγες ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά της, την κόρη της.
Ο γνωστός δικηγόρος μπορεί να κρατά χαμηλούς τους τόνους στην προσωπική του ζωή και να αποφεύγει να μιλάει γι’ αυτή, αφού είναι τέτοια η δουλειά του, όμως η σύζυγός του είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και καθημερινά μας δείχνει διάφορες στιγμές από τη ζωή της.
Η ίδια απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την τρυφερή περίοδο, καθώς δεν σταματά να κάνει τα πράγματα που αγαπά! 
Μάλιστα, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας μαζί με τις φίλες της και τον σύζυγό της πήγαν για σαρακοστιανό γεύμα δίπλα στο κύμα και συγκεκριμένα στο μαγαζί που διατηρεί ο Γιάννης Μαρακάκης στα νότια προάστια.
Η Νίκη Θωμοπούλου, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πέρασε μια ξέγνοιαστη μέρα, τρώγοντας θαλασσινά και απολαμβάνοντας τις βόλτες της δίπλα στο κύμα!

epirusblog.gr
5 of 5
Νίκη Θωμοπούλου: Καθαρά Δευτέρα δίπλα στο κύμα, λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4108422718324409180
Σχόλια
item