Τόνια Σωτηροπούλου: Μένει σπίτι και το ρίχνει στη μαγειρική και τον διαλογισμό [pics] Τόνια Σωτηροπούλου: Μένει σπίτι και το ρίχνει στη μαγειρική και τον διαλογισμό [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τόνια Σωτηροπούλου: Μένει σπίτι και το ρίχνει στη μαγειρική και τον διαλογισμό [pics]

Τόνια Σωτηροπούλου: Μένει σπίτι και το ρίχνει στη μαγειρική και τον διαλογισμό [pics] | tlife.gr
Η Τόνια Σωτηροπούλου τηρεί από την πρώτη ημέρα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και παραμένει μέσα στο σπίτι αποφεύγοντας τις περιττές και άσκοπες μετακινήσεις.
Η γοητευτική ηθοποιός δεν σταματά να μεταδίδει το μήνυμα της κυβέρνησης «μένουμε σπίτι» παρακινώντας ακόμα και τους πιο δύσπιστους να αναλάβουν την ευθύνη τους και να μείνουν στο σπίτι για το καλό της υγείας όλων μας.
Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει προσαρμόσει τη ζωή της στην νέα καθημερινότητα και προσπαθεί να την απολαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερο. 
Η ίδια κάνει γυμναστική, χαίρεται τον άπλετο χρόνο με τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια, παίζει με το σκυλάκι της, κάνει διαλογισμό και φυσικά μαγειρεύει. Η γνωστή ηθοποιός έχει ανακαλύψει τον σεφ που έκρυβε μέσα της και δεν σταματά να δοκιμάζει νέες συνταγές!
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τόνια Σωτηροπούλου μοιράζεται τα δημιουργήματά της με τους διαδικτυακούς φίλους της δίνοντας τους ιδέες για το μενού τους.
Δες φωτογραφίες:
Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει ανακαλύψει τον σεφ που έκρυβε μέσα της!
epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: Μένει σπίτι και το ρίχνει στη μαγειρική και τον διαλογισμό [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7759774652027217259
Σχόλια
item