Βάσω Λασκαράκη: Οι μαγειρικές δημιουργίες με τον Λευτέρη Σουλτάτο και τα παιχνίδια με την κόρη της! [pics]

Βάσω Λασκαράκη: Οι μαγειρικές δημιουργίες με τον Λευτέρη Σουλτάτο και τα παιχνίδια με την κόρη της! [pics] | tlife.gr
Το μήνυμα των ημερών είναι «Μένουμε σπίτι» και έχει στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα προστασίας και πρόληψης του κορονοϊού. 
Χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, το να παραμείνουμε στα σπίτια μας, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις, είναι αυτή τη στιγμή η ασφαλέστερη επιλογή για εμάς τους ίδιους, αλλά και τους συμπολίτες μας.
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος φαίνεται πώς το έχουν καταλάβει καλά και στηρίζουν την προσπάθεια του υπουργείου Υγείας με τον δικό της τρόπο.
Το ερωτευμένο ζευγάρι παραμένει κλεισμένο στο σπίτι του, μαζί με την κόρη που έχει αποκτήσει η ηθοποιός από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ επικοινωνεί με τους φίλους της μέσω τηλεφώνου και με τους διαδικτυακού του φίλους από τα social media, στα οποία είναι και οι δύο πολύ ενεργοί.
Η ηθοποιός και ο σεφ περνούν τον χρόνο τους φτιάχνοντας παρέα με την μικρή Εύα δύσκολα πάζλ με χιλιάδες κομματάκια, ενώ μπαίνουν μαζί στην κουζίνα και… δημιουργούν λαχταριστά φαγητά. 
Τηρώντας, μάλιστα, τα απαραίτητα μέτρα, οι δυο τους βγήκαν για λίγο από τον… αυτοπεριορισμό που έχουν μπει εδώ και λίγες μέρες, προκειμένου να κάνουν μια μικρή βόλτα στη φύση, μαζί με τον αγαπημένο τους τετράποδο φίλο.

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Οι μαγειρικές δημιουργίες με τον Λευτέρη Σουλτάτο και τα παιχνίδια με την κόρη της! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7350964789774828580
item