Γιάννενα: Απόψε η συναυλία με τους Passa tempo Γιάννενα: Απόψε η συναυλία με τους Passa tempo | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Απόψε η συναυλία με τους Passa tempo

Γιάννενα: Απόψε η συναυλία με τους Passa tempo

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και το Γενικό Προξενείο της Γαλλικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουν το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 και ώρα 20:30, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» τους Passa tempo. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Τέσσερις μουσικοί, ωθούμενοι από την αγάπη τους για την Gypsy Jazz και την μουσική των δεκαετιών ’30 – ’40, ενώνονται και συμπράττουν δημιουργώντας τους Passa tempo. 

Οι Passa tempo είναι οι: Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, φωνή, κιθάρα Νάκης Πετρόπουλος, κιθάρα Γιάννης Ποιμενίδης, βιολί και Γιώργος Νεράντζης, κοντραμπάσο Όλα ξεκίνησαν πριν από κάποια χρόνια, όταν μια κοινή αγάπη έφερε αυτούς τους τέσσερις μουσικούς κοντά. 

Η αγάπη αυτή λεγόταν Gypsy Jazz. Με τη μουσικής τους μας ταξιδεύουν στο Παρίσι του ‘30 και του ‘40 χωρίς όμως να εγκαταλείπουν αγαπημένα τραγούδια της ρεμπέτικης, και όχι μόνο, ελληνικής μουσικής. 

Θα τους ακούσουμε να ερμηνεύουν, σε πρωτότυπες διασκευές, κομμάτια Retro, Swing και Jazz, Tango και Blues, «πλεγμένα» με τη ρεμπέτικη μουσική, τα γαλλικά Chansons και την Gypsy Jazz του Django Reinhardt και του Stephane Grappelli.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Απόψε η συναυλία με τους Passa tempo
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7634616541950198108
Σχόλια
item