Φωτογραφίες: Η άγνωστη ζωή της αδελφής της Nicole Kidman

Φωτογραφίες: Η άγνωστη ζωή της αδελφής της Nicole Kidman
Η διάσημη ηθοποιός, Nicole Kidman έχει μία μικρότερη αδελφή, με την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η λόγος για την 50χρονη σήμερα Antonia Kidman.
Η Antonia Kidman είναι δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια και ζει μόνιμα στην Αυστραλία με την οικογένειά της.
Η Antonia έχει πάρει δύο φορές το βραβείο Favourite Female Personality των ASTRA Awards της Αυστραλίας, ενώ έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του έργου της ως δημοσιογράφος και ακολούθως ως συγγραφέας στα παιδιά και την σωστή ανατροφή τους. 
Η ίδια άλλωστε είναι μητέρα 6 παιδιών, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε πέρσι να αποφοιτήσει και από τη νομική σχολή της Αυστραλίας.
Αναλυτικότερα, η Antonia Kidman είναι δύο φορές παντρεμένη. Ο πρώτος της γάμος ήταν με τον Angus Hawley με τον οποίο και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά: δύο κόρες, την Lucia και τη Sybella και δύο γιους: τον Hamey και τον James.
Το Μάιο του 2007, η Antonia Kidman και ο Hawley χώρισαν ύστερα από 11 χρόνια έγγαμου βίου, με το ζευγάρι ωστόσο να διατηρούσε άριστες σχέσεις για το καλό των παιδιών του. Τον Απρίλιο του 2015 ο πρώην σύζυγος της , Antonia, ο Hawley πέθανε στα 46 του από καρδιακή προσβολή.
Τον Απρίλιο του 2010, η αδελφή της Nicole Kidman παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον Craig Marran, έναν επιχειρηματία με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη και μαζί απέκτησαν δύο γιους, τον Nicholas και τον Alexander Norman.
O Craig Marran
















H Antonia Kidman μαζί με τη διάσημη αδελφή της, Nicole και τη μητέρα τους, Janelle Ann.

epirusblog.gr
5 of 5
Φωτογραφίες: Η άγνωστη ζωή της αδελφής της Nicole Kidman
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8301087470346569478
item