Ο έρωτας "νικά" την πανδημία - Μυστικός γάμος για την Michelle Williams Ο έρωτας "νικά" την πανδημία - Μυστικός γάμος για την Michelle Williams | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο έρωτας "νικά" την πανδημία - Μυστικός γάμος για την Michelle Williams

Ο έρωτας "νικά" την πανδημία - Μυστικός γάμος για την Michelle Williams
Η Michelle Williams και ο Thomas Kail φαίνεται πως είναι πλέον και επίσημα ανδρόγυνο καθώς πληροφορίες που έρχονται από τα ξένα μέσα ενημέρωσης θέλουν τους δυο τους να παντρεύονται και μάλιστα κρυφά! Τι και αν έχει πανδημία, ο έρωτας είναι πιο δυνατός!
Μπορεί λόγω των εξελίξεων που έχουμε με την πανδημία του κορωνοϊού, να έχουμε δει την ακύρωση ορισμένων γάμων που ήταν να γίνουν αυτή την περίοδο, ωστόσο απ' ότι φαίνεται το συγκεκριμένο διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα.
Την είδηση αυτή τουλάχιστον μεταδίδει το US Weekly με πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού να λέει στο ίδιο Μέσο ότι: "Είναι πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που φέρνουν ένα μωρό στον κόσμο".
Να πούμε ότι η Michelle έχει ήδη ένα παιδί από τον Heath Leger ενώ σε λίγο θα φέρει στον κόσμο και το καρπό του έρωτά της με τον νέο της σύντροφό και πλέον σύζυγό της. Ωστόσο να πούμε ότι την ίδια απόφαση δεν πήραν η Katty Perry και ο Orlando Bloom οι οποίοι ακύρωσαν τον δικό τους γάμο.

Από τον μυστικό γάμο της Michelle Williams στην Ema Stone

Μπορεί το προηγούμενο ζευγάρι να πήρε την μεγάλη απόφαση ωστόσο αυτό δεν έγινε για την Ema Stone και τον Dave MacCary που ανέβαλαν τον δικό τους γάμο που ήταν να γίνει στο Los Angeles, λόγω και των ραγδαίων εξελίξεων.
Ema Stone
Την είδηση μετέδωσε το Page six και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γάμος τους ήταν να γίνει πριν από λίγες ημέρες.Να πούμε ότι βάσει των ίδιων πληροφοριών η 34χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, που είναι μαζί από το 2017 δεν έχουν ορίσει ακόμα νέα ημερομηνία για τον γάμο τους.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο έρωτας "νικά" την πανδημία - Μυστικός γάμος για την Michelle Williams
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4991015522083563238
Σχόλια
item