Σε σχέση κριτής του MasterChef - Τα γαλάζια μάτια της τον «μαγνήτισαν»

Σε σχέση κριτής του MasterChef - Τα γαλάζια μάτια της τον «μαγνήτισαν»
Σε σχέση είναι κριτής του MasterChef και τα γαλάζια μάτια της καλλονής της φωτογραφίας τον «μαγνήτισαν»! 
Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο ζευγάρι της πόλης. Άλλωστε εκείνη είναι η αιτία που ο κριτής δεν σταματάει να χαμογελάει στους διαδρόμους του Star.
Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef και διακεκριμένος σεφ φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Θεσσαλονικιάς γιατρού Κρίστης Κάκκαλου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου και της Realnews. 
Αν και οι δύο έχουν βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, πάντοτε βρίσκουν λίγο ελεύθερο χρόνο για να κάνουν κοινά πράγματα, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ.
Άλλωστε, πολλές φορές η Κρίστη φεύγει από την Θεσσαλονίκη και επισκέπτεται πολύ συχνά την πρωτεύουσα για να δει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο! 
Μαζί με τον αγαπημένο της περνούν όμορφες στιγμές στο σπίτι του στο Μαρκόπουλο αποφεύγοντας τα πολυσύχναστα μέρη, αφού και εκείνη δεν θέλει να... δώσει στόχο στο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης όπου εργάζεται. 
Λέτε εκεί να πάει και ο Πάνος Ιωαννίδης μετά το πρόβλημα υγείας που του εκδηλώθηκε χτες; Δείτε εδώ τι έχει
Λίγα λόγια για τον κριτή του MasterChef που είναι σε σχέση
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η επική φωτογραφία για τον Άγιο Βαλεντίνο! Δεν φαντάζεστε ποιους ανέβασε!
Δούλευε στο MasterChef από την εποχή του Mega ως food and beverage producer.
Αν και όλοι νομίζουν ότι είναι μικροσκοπικός, στην πραγματικότητα δεν είναι. Για την ακρίβεια, έχει ύψος 1,74. «Ο Πάνος και ο Σωτήρης είναι θηρία, οπότε στην τηλεόραση μοιάζω με ψηλό νάνο, την έχω πατήσει για τα καλά. Όλοι νομίζουν ότι είμαι 1,40» είχε δηλώσει στο D.T.
Είναι αγοραφοβικός, δεν πηγαίνει σε πολυσύχναστα μέρη και όταν βγαίνει κάθεται μόνος του σε μια γωνία.
Παίρνει τη μηχανή του, πάει σε συναυλίες και βλέπει θέατρο. Ακούει Τρύπες, Μάλαμα, Panx Romana, Διάφανα Κρίνα και θαυμάζει πολύ τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Αγγελάκα.Έχει αυτοπεποίθηση.
«Στην πραγματικότητα οι μαύροι κύκλοι μου είναι πολύ πιο έντονοι από αυτό που φαίνεται στην τηλεόραση. Αλλά δεν θέλω να είμαι κάτι άλλο. Έχω μαύρους κύκλους και αραιώνουν τα μαλλιά μου» έλεγε πριν από τρεις μήνες στο D.T.
Έχει δύο σκύλους, ένα ημίαιμο λαμπραντόρ και ένα ημίαιμο λυκόσκυλο, στα οποία παίζει κιθάρα και τρίχορδο μπουζούκι. Είναι ο Σαλβαδόρ, από τον Αλιέντε Σαλβαδόρ, γιατί τον πήρε παραμονές του πραξικοπήματος, και η Σιμόν, από τη Σιμόν ντε Μποβουάρ. Έχει και έναν γάτο, τον Μύκητα.
epirusblog.gr
5 of 5
Σε σχέση κριτής του MasterChef - Τα γαλάζια μάτια της τον «μαγνήτισαν»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 940666904146171295
item