Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πήρε την ξυριστική και έδωσε νέο look στον Πασχαλάκη Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πήρε την ξυριστική και έδωσε νέο look στον Πασχαλάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πήρε την ξυριστική και έδωσε νέο look στον ΠασχαλάκηΕιρήνη Παπαδοπούλου: Πήρε την ξυριστική και έδωσε νέο look στον Πασχαλάκη
Νέο look απέκτησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καθώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου πήρε την ξυριστική μηχανή και του έκοψε την κοτσίδα. 
Δείτε τις εικόνες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η όμορφη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Surviovor και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ πλέον και αυτοί μένουν στο σπίτι, ακολουθώντας και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον ΕΟΔΥ για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.
Καθώς λοιπόν οι εξελίξεις "τρέχουν" και έχουν φέρει απαγόρευση της κυκλοφορίας και κλειστά καταστήματα η τραγουδίστρια έγινε και κομμώτρια. Έτσι κι αλλιώς είναι κλειστά αυτές τις ημέρες οπότε τι καλύτερο από ένα DIY κούρεμα στο σπίτι!
Η Ειρήνη λοιπόν πήρε την ξυριστική μηχανή του καλού της, τον έβαλε μπροστά στον καθρέφτη και του έκοψε την κοτσίδα, την οποία είχε αρκετό καιρό. 
Ο ίδιος ικανοποιημένος από το νέο του λουκ ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Δείτε ωστόσο και τα καυτά φιλιά που έδινε πριν ημέρες με τον καλό της στη μέση του δρόμου!
Ειρήνη Παπαδοπούλου
Και το μετά...
Αλέξανδρος Πασχαλάκης


epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Πήρε την ξυριστική και έδωσε νέο look στον Πασχαλάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5936536320703537265
Σχόλια
item