Συγκινεί η Ελένη Ασημάκη από το GNTM - Κάνει έκκληση για αιμοδοσία

Συγκινεί η Ελένη Ασημάκη από το GNTM – Κάνει έκκληση για αιμοδοσία | tlife.gr

Έκκληση για αιμοδοσία κάνει η Ελένη Ασημάκη, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στην οντισιόν του GNTM και μας είχε συγκινήσει με το πρόβλημα της υγείας της. 
Το νεαρό μοντέλο που δεν είχε μπει στο σπίτι του GNTM στον περασμένο κύκλο ανέβασε στο instagram ένα video κάνοντας έκκληση να μην σταματήσει η αιμοδοσία, λόγω κορονοίού.
Με το φόβο και τις περιορισμένες μετακινήσεις, πολλοί εθελοντές αιμοδότες δεν πήγαν να δώσουν αίμα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε παγκόσμιο επίπεδο να έχουν μειωθεί τα αποθέματα στις τράπεζες αίματος.
Η Ελένη Ασημάκη λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», αναφέρθηκε στο δικό της πρόβλημα υγείας και αποκάλυψε το πόσο ζωτικής σημασίας είναι να συνεχιστεί η αιμοδοσία.

«Υπάρχουν άτομα σαν εμένα που ζούμε κυρίως μόνο από αυτό, είναι η θεραπεία μας, οπότε δεν γίνεται τώρα λόγω του ιού να σταματήσουμε να κάνουμε τις μεταγγίσεις μας. 

Τώρα που ο κόσμος δεν δίνει αίμα, μειώνεται οι μεταγγίσεις μας. 

Εγώ μεταγγίζομαι ανά 14 μέρες, αλλά τώρα οι γιατροί μου το έχουν κάνει ανά 20 μέρες. 

Οπότε, ο οργανισμός μου, όταν δεν παίρνει τη σωστή μετάγγιση που είναι να πάρει, είναι λίγο πιο αδύναμος, δεν έχω όλη αυτή την ενέργεια που έχω στην καθημερινότητά μου, δυσκολεύομαι πάρα πολύ», είπε η Ελένη Ασημάκη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».
epirusblog.gr
5 of 5
Συγκινεί η Ελένη Ασημάκη από το GNTM - Κάνει έκκληση για αιμοδοσία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4593734544838925475
item