Οι celebrities που έφεραν το γυμναστήριο στο σπίτι τους λόγω κορονοϊού! [pics,video]

Οι celebrities που έφεραν το γυμναστήριο στο σπίτι τους λόγω κορονοϊού! [pics,video] | tlife.gr

Μπορεί το 2020 να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και ο κορονοϊός πέρασε και τα δικά μας σύνορα, με μερικούς συμπολίτες μας να έχουν χάσει ήδη τις ζωές τους. 
Εδώ και περίπου μία εβδομάδα κάνει το γύρο του διαδικτύου το σύνθημα του Υπουργείου Υγείας «μένουμε σπίτι», το οποίο μας καλεί να κάνουμε μία παύση από την γνώριμη καθημερινότητά μας και να παραμείνουμε στα σπίτια μας με σκοπό να εμποδίσουμε την περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού.
Αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz δίνουν καθημερινά το καλό παράδειγμα σε όλους μας και βρίσκονται μέσα στα σπίτια τους αξιοποιώντας όσο πιο παραγωγικά γίνεται τον χρόνο τους, είτε μόνοι τους είτε μαζί με τα παιδιά τους. 
Παιχνίδι, μαγειρική, διάβασμα, χορός, δουλειές σπιτιού, ξεκούραση και φυσικά γυμναστική είναι μερικά από τα πράγματα που περιλαμβάνει η μέρα τους. Εμείς θα εστιάσουμε στο τελευταίο!
Μπορεί τα γυμναστήρια και τα αθλητικά κέντρα να έκλεισαν, όμως οι celebrities δεν το έβαλαν κάτω και έφεραν το γυμναστήριο… στο σπίτι τους.
Η Δέσποινα Βανδή, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Τζένη Μελιτά, ο Τραϊανός Δέλλας, η Ιωάννα Τούνη είναι κάποιοι από εκείνους που σηκώθηκαν από τον καναπέ, φόρεσαν τα αθλητικά τους και προπονήθηκαν κανονικότατα.
Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Τζένη Μελιτά
Πέτρος Κωστόπουλος
Ιωάννα Τούνη

Δέσποινα Βανδή
Μαρία Ιακώβου
Τραϊανός Δέλλας



epirusblog.gr
5 of 5
Οι celebrities που έφεραν το γυμναστήριο στο σπίτι τους λόγω κορονοϊού! [pics,video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1535923491848775370
item