Βάσω Λασκαράκη: Βόλτα για αγορές στα βόρεια προάστια με casual look! [pics]

Βάσω Λασκαράκη: Βόλτα για αγορές στα βόρεια προάστια με casual look! [pics] | tlife.gr
Στα βόρεια προάστια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Βάσω Λασκαράκη!
Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έχει ένα απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητα, καθώς τα γυρίσματα για τη σειρά «Έρωτας Μετά» είναι πολύωρα και δύσκολα, όμως η ίδια φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την προσωπική της ζωή. 
Ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, και η κόρη της από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της και δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα πάνω στον πλανήτη.
Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της, καθώς από τη μία ο έγγαμος βίος με τον γνωστό σεφ πάει από το καλό στο καλύτερο ενώ από την άλλη η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί θεωρείται μία από τις καλύτερες δουλειές της χρονιάς! 
Η ταλαντούχα ηθοποιός μας δείχνει τις υποκριτικές της ικανότητες σε όλο τους το μεγαλείο βγάζοντας σκηνές που σε κάνουν να ανατριχιάζεις.
Κάνοντας ένα διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο για αγορές ενώ παράλληλα απόλαυσε την ξέγνοιαστη βόλτα της.
Φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, ένα ζεστό πουλόβερ, ένα ζευγάρι μποτάκια και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η ίδια τακτοποίησε τις δουλειές της και επέστρεψε στο σπίτι της.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Βόλτα για αγορές στα βόρεια προάστια με casual look! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1756136285728239709
item