Σάλος με το κακόγουστο αστείο της Carla Bruni για τον κορονοϊό - Η απάντησή της

Σάλος με το κακόγουστο αστείο της Carla Bruni για τον κορονοϊό – Η απάντησή της | tlife.gr
Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης προσπαθεί να σταματήσει την εξάπλωση του κορονοϊού και η Ιταλία και η Ισπανία βρίσκονται σε καραντίνα με τον αριθμό των θυμάτων να αυξάνεται αρκετά στην Ευρώπη, ένα video με ένα κακόγουστο αστείο της πρώην Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Carla Bruni έγινε viral.
Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα video από την Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, στις 28 Φεβρουαρίου –περίοδο που η ανησυχία για τον κορονοϊό ήταν έντονη και στην Ευρώπη, λίγο πριν την καραντίνα στην Ιταλία- όπου η Carla Bruni φαίνεται να αψηφά τις οδηγίες προστασίας από τον ιό και να βήχει για πλάκα ανάμεσα στον κόσμο. 
Η ίδια μάλιστα, φιλά τον πρόεδρο της LVMH, Sidney Toledano, χλευάζοντας ταυτόχρονα τις οδηγίες προφύλαξης για να μην εξαπλωθεί η επιδημία. «Φιλιόμαστε, είναι τρελό! 
Επειδή είμαστε της παλιάς γενιάς. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν φοβόμαστε τον κορονοϊό», ακούγεται να λέει.
Όλα αυτά, βέβαια, λίγο πριν η σκιά του Corvid 19 απλωθεί πάνω από την Ευρώπη και η λίστα με τους νεκρούς σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα. 
Το επίμαχο video, ωστόσο, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και προκάλεσε σάλο και οργή στα social media, καθώς η Carla Bruni δεν θα έπρεπε να αστειεύεται με μια τόσο θανατηφόρα πανδημία. 
Πολλοί χρήστες των social media μάλιστα την κατηγόρησαν για «αδιανόητη ηλιθιότητα» και «αναισθησία», καταδικάζοντας την «γελοία συμπεριφορά» της.
Η ιταλική εφημερίδα «Il Giornale», μάλιστα, με ένα εκτενές δημοσίευμα αναφέρεται στην Carla Bruni ως εξής: «Το αλαζονικό γέλιο της κυρίας Bruni είναι το τελευταίο καρφί στο δράμα των Ιταλών».
Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, μετά και από αυτά τα δημοσιεύματα η Carla Bruni, είχε ως μονόδρομο το να ζητήσει «συγγνώμη» και να απολογηθεί για τη συμπεριφορά της, αναφέροντας ωστόσο, πως πρόκειται μόνο για ένα κακόγουστο αστείο, για το οποίο και μετάνιωσε.
«Κάποιες στιγμές μας έρχεται να κάνουμε αστεία που είναι κακόγουστα. Για να διασκεδάσουμε και να προσφέρουμε θέαμα… Εκείνη την στιγμή, ειπωμένο σε συγκεκριμένο πλαίσιο και σε συγκεκριμένο άτομο, το αστείο δεν είχε καμία σημασία. 
Ανόητο αλλά ελαφρύ, δεν είχε προθέσεις. Όταν βγει όμως εκτός πλαισίου, το αστείο μπορεί να γίνει αισχρό.
Δυστυχώς πρόσφατα έκανα ένα ακατάλληλο αστείο και όλο αυτό μαγνητοσκοπήθηκε εν αγνοία μου. 
Ένα έξυπνο μοντάζ έδωσε σκόπιμα χυδαίο χαρακτήρα σε αυτό το αστείο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους είδαν το βίντεο και σοκαρίστηκαν από το περιεχόμενό του. 
Θέλω να τονίσω ότι σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει τα πραγματικά μου αισθήματα για την κατάσταση που βιώνουμε.
Καλή δύναμη σε όλους σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της, που δημοσίευσε στα ιταλικά και στα γαλλικά, πριν λίγες μέρες.

Το μήνυμά της στα γαλλικά

Και στα ιταλικά!
epirusblog.gr
5 of 5
Σάλος με το κακόγουστο αστείο της Carla Bruni για τον κορονοϊό - Η απάντησή της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9213123152029668256
item