Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η "εισβολή" της κόρης της Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η "εισβολή" της κόρης της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η "εισβολή" της κόρης της

Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η
Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό την ώρα που μίλαγε στους θαυμαστές της, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram
Δείτε την "εισβολή" της κόρης της, που "έριξε" τα social media.
H Μαρία Κορινθίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο ενημερώνοντας τους followers της για το νέο τρόπο ζωής της, μιας και μένει σπίτι, όπως όλοι μας. 
Ανάμεσα σε αυτό αποκάλυψε πως η οικογένειά της δεν βγαίνει έξω παρά μόνο για να κάνει βόλτα τα σκυλάκια τους σε πάρκα και δρόμους χωρίς κόσμο.
«Περνάμε καλά», ανέφερε η ηθοποιός λέγοντας ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να κάνει που δεν έχει χρόνο να απαντάει στα social media της, και για αυτό αποφάσισε να κάνει ένα βιντεάκι για να αναπληρώσει τον "χαμένο" χρόνο.

Μαρία Κορινθίου Κόρη


Η Μαρία Κορινθίου μιλάει και η κόρη της κάνει την δικιά της "εισβολή" - Δείτε φωτογραφίες

Εκείνη τη στιγμή που μίλαγε στους διαδικτυακούς της φίλους ωστόσο "εισέβαλε" στο πλάνο η μικρή της κόρη λέγοντας «Bonjour», και προκαλώντας "υστερία" στο κοινό της μιας και ήταν από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα.

Μαρία Κορινθίου Κόρη βίντεο
Μαρία Κορινθίου Κόρη βίντεο instagram
epirusblog.gr
5 of 5
Η Μαρία Κορινθίου έμεινε με το στόμα ανοιχτό - Η "εισβολή" της κόρης της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6069608308619082944
Σχόλια
item