Ξέσπασε η Βανέσα Αδαμοπούλου κατά όσων δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό!

Ξέσπασε η Βανέσα Αδαμοπούλου κατά όσων δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό! | tlife.gr
Η Βανέσα Αδαμοπούλου στηρίζοντας την καμπάνια του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους εκείνους τους πολίτες που, ενώ καλούνται για ένα διάστημα να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσής του, εκείνη δεν τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.
«Πάμε πάλι, λοιπόν: η χώρα βρίσκεται στην ουσία σε καραντίνα(ακόμα κι αν δεν έχει ειπωθεί-μέχρι στιγμής- από επίσημα χείλη). Όσοι δεν γνωρίζουν τον ακριβή ορισμό της λέξης ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ-οκ, δεν είναι κακό, το προσπερνάμε…- σημαίνει ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ. 
Απλά, κατανοητά. Το περίφημο #μένουμε_σπίτι, δεν είναι ένα τρέντυ χάστανγκ των ημερών, αλλά μια παράκληση λογικής, κόντρα στην αυθάδη ανοησία και ανευθυνότητα ορισμένων, δυστυχώς, πολλών.
Σταματήστε, λοιπόν, για το θεό, να οργανώνετε οικογενειακές βόλτες στα αλσύλια και τα πάρκα, να παίρνετε παραμάσχαλα τα σκούτερ/ποδήλατα, μαζί με τα παιδιά σας, για δραστηριότητες έξω στη φύση, να παραβιάζετε σφραγισμένες παιδικές χαρές(!) , να διοργανώνετε διακοπές στο χωριό, στον παππού και τη γιαγιά(!!), να συνωστίζεστε στα σούπερ μάρκετ, διακατεχόμενοι από οξύ κατοχικό σύνδρομο, λες και δεν υπάρχει αύριο-τα σούπερ μάρκετ δε θα κλείσουν- να κάνετε όσα συνηθίζατε ,εν ολίγοις, στην καθημερινότητα σας. Δεν είμαστε σε διακοπές.
Όσες φωνές λογικής έχουν απομείνει, θα συνεχίσουν, έστω κι από εδώ, να σας τριβελίζουν το κεφάλι με το ανθρωπίνως αυτονόητο, μέχρι να αισθανθείτε, τουλάχιστον άσχημα, ρε γαμώτο, που κυκλοφορείτε αδέσποτοι έξω στους δρόμους. σύμπνοια, λογική, υπευθυνότητα», έγραψε χαρακτηριστικά.
epirusblog.gr
5 of 5
Ξέσπασε η Βανέσα Αδαμοπούλου κατά όσων δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8739316663447075951
item